Сънища за любов: как да ги разгадаете?

промоции

Ако три пъти поред сънувате пълна Луна, това предвещава не само любов, но и пари


Но бъдете внимателни: ако в съня ви Луната се разпада на парчета, новата любов няма да ви донесе нищо добро.

На любов е и да сънувате отворена длан, в която вие като на екран виждате събития от своя живот.

Сън, в който някой -познат или непознат за вас човек – ви подарява бели цветя (лилии, рози, момини сълзи), предвещава целомъдрена любов или отношения, които продължават с години, накратко – брак.

Червените цветя насън предвещават страстна любов и символизират не съпружески отношения, а любовни похождения и удоволствие. Жълтите цветя, уви, означават непродължителни и безплодни срещи, а след това – раздяла с човека, който ви ги е подарил.

Ако сънувате непознат или познат за вас човек, който пали свещ и ви води след себе си, означава продължителни отношения или дори брак. Но ако жената сънува, че тя води след себе си мъж, трябва да се замисли над това каква роля ще играя тя в този брак.

Да разрежете портокал или някакъв друг продукт насън, особено скъп и вкусен, също предвещава брак, но доста проблемен.

Друг „любовен” сън е стая, облепена с тапети, но обезателно такива, които са по-хубави от вашите в действителността. Ако сънувате и самия процес на лепене на тапети, съдържанието на съня не се променя.

Понякога (но много рядко) на любов е да сънувате скъп плик, от който изпада венчален пръстен. Но по принцип да се сънуват пръстени (всякакви, освен брачни халки), поставени на ръката, предвещават болезнена зависимост. И колкото по-скъп е пръстенът, толкова по-тежко ще е бремето.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар