Ритуал „Коридор на предците”: как да промените лошата родова карма?

И така, как се провежда този ритуал, с който да промените лошата родова карма?

карма
Съсредоточете се, помислете кой от починалите ви роднини ви е бил особено близък. С кого сте имали задушевни, доверителни отношения, чия любов сте чувствали най-силно. Ако тези хора са няколко – прекрасно, спомнете си всекиго от тях. Постарайте се колкото може по-ярко да си ги представите, мислено си поговорете, възстановете контакта. А след това ги помолете да се съберат заедно в някакво помещение в Коридора на предците.

Това помещение за всеки е различно. Един човек ще види стаята на баба си, в която като дете му е било спокойно и уютно. А друг например може да попадне в някаква космическа капсула. Освободете въображението си. Мястото на срещите в Коридора на пред ците може д а се окаже в тайнствена пещера или отдавна позната стая от детството…

Мислено влезте в Коридора, движете се по него известно време, като привиквате с усещанията, след това влезте в стаята на срещата

Всичко трябва да бъде просто и естествено, сякаш сте дошли на гости при любими роднини. Порадвайте се на срещата, както сте се радвали в реалността, прегърнете се, кажете си думите, които първи ви дойдат на ума. А след това разкажете за тревожещата ви ситуация и помолете за помощ. Усетете вълната от любов, която струи към вас, вълната от вяра: вашият род не може да ви отблъсне, той ви обича и ви приема такива, каквито сте.

Ако сте дошли да помолите не за себе си, а за някого от близките си, представете на събралите се своя гост. Разкажете колко ви е скъп този човек, обяснете защо има нужда от подкрепата на рода. Помолете ги да го приемат във вашия род, да го дарят със сила, да го присъединят към родовия егрегор. И помнете, че давате на човека колосална сила. Древният поток на кръвта, която тече във вените ви, ви съединява с целия род – и вас, и този, за когото молите помощ. Тази сила трябва да се активизира.

Но може би някои от вас не могат да си спомнят семейството си (родителите са починали, когато сте били малки), или пък се е случило така, че не сте имали с никого задушевен контакт, от никого не сте получили онази любов, която е толкова необходима на всеки от нас.

Нима в този случай пътят към Коридора на предците е забранен?

Разбира се, че не! Каквото и да се случи, вашият род не се е отказал и никога няма да се откаже от вас. И именно за вас е особено важно да провеждате такива срещи, за да се съедините с егрегора на рода, да възстановите нарушените връзки и по този начин не само да попълните пропуските в собствената си съдба, но и да поправите цялата родова карма.

Върху вас е възложена една от най-важните мисии: да върнете изгубената цялостност. Вие сте единствената надежда и за предците, и за потомците. И макар външно обстоятелствата да не са особено благоприятни, гледайте по-дълбоко, усетете кармичното си предназначение.

И помнете, че такова предназначение не се пада на слаби хора: то само по себе си означава, че сте надарени с огромна вътрешна сила, трябва само д а повярвате в себе си и да намерите пътя към извора на тази сила. Този извор е скрит в душата ви и в Коридора на предците.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар