Може ли да се определи дали нашите проблеми имат кармични причини или не?

Често в трудни моменти хората се оплакват: „Кармата ми е такава, какво д а направя!”

карма
Може ли да се определи дали нашите проблеми имат кармични причини или не? И ако е така, има ли възможност нещо да се промени?…

СЕНКИТЕ НА МИНАЛОТО

Екстрасенс, маг, ясновидец ще установи това без особено усилие. Но и вие самите можете да си изясните някои неща. Рецептата е проста. Анализирайте кога е възникнала тревожещата ви ситуация, помислете достатъчно ли сили сте вложили за нейното разрешаване. Ако през повечето време сте се тюхкали и сте се оплаквали от съдбата зподейка, причината не е в кармата, а във вас.

Трябва да станете от дивана и да започнете да търсите изход. Ако сте направили всичко, което е в човешките възможности, а проблемът продължава да набира обороти, очевидно той наистина има кармичен произход. В този случай е добре да се обърнете към специалист. Но можете да опитате да се справите и самостоятелно…

Преди всичко малко пояснение. Кармичните възли биват три вида.

Родова карма

На човек му се налага да плаща за грешките на предците, да поема чуждата болка. Много важен момент, за който малцина се замислят, е, че родовата карма се носи не индивидуално, а се споделя с всички наследници в рода. Именно затова товарът й в повечето случаи не е толкова тежък. Обикновено човек може самостоятелно да се справи с кармичните си проблеми.

Макар че, разбира се, има случаи, котато помощта на мага и езотерика е необходима: ако сте направили всичко, което зависи от вас, но проблемът си остава, търсете добър специалист. Само че не такъв, който обещава ла почисти и освежи” кармата с махването на вълшебна пръчица. Решаването на кармичните проблеми дори с помощта на маг изисква от самия човек сериозно сътрудничество, съучастие.

Вторият вид кармични възли няма отношение към рода и семейството: те идват от наши грешки

Истории пазят спомена за някакви трудности в живота на предците и развръзвайки кармичните възли, има за какво да се хванем (винаги има семейни истории, предания, спомени за тях, как се е развила съдбата на прабаби и прадядовци), то нищо не напомня за сложни ситуации и грехове от минали животи.

Накрая, третият вид кармични възли изцяло и напълно са в нашите ръце. Всеки ден, волно или неволно, въздействаме върху машата карма: добрите ни постъпки и светлите ни мисли я облекчават, а всякакви негативни помисли и действия я утежняват.

За да се развърже възел на родова карма, специалистът заедно с клиента се отправя в неговия Коридор на предците

Това е света, в който обитават душите на нашите предци, където можем да срещнем онзи, който ни е „подарил”проблема, и да решим задачата. Това е особено мистично пътешествие, което трябва да се извърши под ръководството на специалист.

Но можете да опитате и друго: да влезете в своя Коридор, за да получите помощ от рода. Направете го без страх. В трудна минута, когаго ви се струва, че няма към кого да се обърнете, вашият род няма да ви изостави! И не само вас: като усвоите тази практика, в трудна ситуация ще можете да помогнете и на свои близки да намерят изхода от житейските лабиринти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар