Не харесвам новото гадже на мама!

Би било изненада, ако го/я харесваш. Децата на разделени родители се противят докрай на факта, че майка им и баща им вече не се обичат

мама

Не харесвам новото гадже на мама!

Но ти си достатъчно голям човек, за да разбираш, че в живота често се случва така. Никой не е искал да те нарани, нито е предал доверието ти. Любовта много пъти не успява да трае „завинаги“. Твоите родители имат право да потърсят щастието си с друг човек. Но те си остават и винаги ще бъдат твоите родители, за които ти си приоритет.

Приеми, че семейството ви вече се намира в различна конфигурация. Това впрочем е един от основните принципи на щастливия живот: да приемаш действителността, каквато е. Не можеш да върнеш времето назад, нито чувствата на родителите си един към друг.

Възможно е един от тях да се е влюбил в друг човек и това не го прави престъпник. Ако все още не ти се е случвало да се влюбиш силно, когато ти се случи, ще разбереш, че сърцето чувства и не пита. Родителят ти се е влюбил. Приеми го и не се бунтувай. Избери за основна своя цел да бъдеш щастлив/а и тогава ще погледнеш и на новия партньор на майка си или на баща си по нов начин. Не е задължително да го обикваш, но ще бъдеш облекчен/а, ако успееш да го/я приемеш.

Може да съставиш списък на добрите черти на новия човек в живота ти. Фокусирай се върху тях и не забравяй, че е важно родителите ти да са щастливи. Можеш да им помогнеш, като приемеш и се държиш добре с новите хора, с които са.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар