Гадаене с помощта на телефонен номер

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Телефонният номер може да изпълнява същата роля като името на човека


За да определите значението му, трябва да направите прости изчисления – да сведете номера до едноцифрено число чрез събиране на цифрите, от които е съставен.

Например 980 11 17 = 9 + 8 + 0 + 1 + 1 +1 +7 = 27 = 2 + 7 = 9.

Ако телефонът е мобилен, съберете само цифрите без кода на оператора.

ЗНАЧЕНИЕ НА ЧИСЛАТА

1 – Номерът е благоприятен за проявяване на лична инициатива, активни и независими действия, начало на нещо ново. По него можете да решавате всякакви делови проблеми – да уговаряте срещи и да сключвате договори, да решавате юридически проблеми и въпроси с нотариални книжа.

2 – По този номер е по-добре да получавате обаждания, отколкото да звъните вие, с изключение на случаите, когато вашата работа позволява да го правите без притеснения, носейки ви душевно удовлетворение. Добре се уреждат всякакви договори, той предлага сътрудничество, хармония във всичко.

3 – Номерът е идеален за различни действия и приключване на започнати вече дела. Подходящ е за занимания, свързани с търговия, туристически и шоубизнес, за журналисти и хора, работещи в рекламата, актьори, художници. По този телефон е добре да се уговарят различни срещи – особено делови, за пътувания, веселие и развлечения.

4 – Номерът благоприятства контактите, насочени към съзидание и упорит труд. Не бива обаче да го използвате за започване на важни дела и спекулативна дейност. Добре е да общувате за всичко, което е свързано с ремонт на помещения, домашни дела, но не е подходящ за договори за развлечения, пътешествия, пътувания, срещи.

5 – При разговор по този номер са възможни промени в делата и отношенията, затова трябва да го използвате, когато сте сигурни, че замисленото от вас е реалистично и достойно за внимание. Може да дойде дългоочакваният успех, отдавна започнати дела да дадат благоприятни резултати. Не бива да изяснявате отношения по този номер, в това число и любовни – резултатът може да бъде непредсказуем.

6 – Този номер не е за бързи и решителни действия, необмислени решения, нови начинания и предприятия. Затова пък помага да получите съвет или утешение, полезен е за решаване на всякакви проблеми от деликатен характер, в това число свързани със семейството, с близък човек. Добър е за назначаване на домакинските дела, за конференции, обществени събрания, за срещи с приятели и съмишленици.

7 – Номерът не е благоприятен за определяне на срещи, за дълги преговори на тема бизнес и финанси, но е подходящ за създаване на връзки в областта на философията, мистиката, изследванията и научните разработки, както и за получаване на съвети и препоръки.

8 – Номерът е много благоприятен за контакти в сферата на бизнеса и финансите, за осъществяване на продажби, способства за успеха, материалното благополучие, организираността и укрепването на авторитета. По него важните и сериозни решения се вземат бързо и лесно.

9 – Този номер е добър за всякакви действия, за начало на перспективни дела, за обявяване на важни планове, за усилване на връзките и контактите. Този телефон е благоприятен за търговски и финансови операции.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар