Има ли връзка между деня, в който се пада рождения ви ден и годината на сватбата?

Избирайки година за сватбата, когато рожденият ви ден е бил в сряда, извършвате лекомислена постъпка

Предишна статия

Защото срядата се намира в компетенциите на Меркурий – най-изменчивата и подвижна планета. От нея не може да се очакват сериозност, стабилност и обмисленост на постъпките. Затова пък тя дава способността бързо да намираме общ език практически с всекиго. Обича големите, шумни компании, пътуванията и командировките.

Семейството, създадено в година на Меркурий, най-вероятно ще напомня съюз на двама приятели, а не на влюбени. Защото партньорът се смята за освободен от семейни задължения и не бърза да създава потомство. Това семейство няма да трае дълго и може да се разпадне всеки момент. В дома ви няма да има уют, ред и спокойствие.

Този брак обаче все пак може да се спаси: демонстрирайте на съпруга, че не сте привързани към дома, проявявате търпимост към желанията му, не искате да го привържете към себе си, не го смятате за своя собственост. Старайте се да разнообразите интимния живот, бъдете винаги в курса на всички събития и не забравяйте да изглеждате потресаващо.

Ако в годината на вашето бракосъчетание рожденият ви ден се е падал в четвъртък, означава, че съюзът ви се намира под покровителството на Юпитер. Тази планета символизира растежа, разширението и дарява такива качества като достойнство и властност. Юпитер дава повишена отговорност, организираност, стремеж към разширяване на собствените възможности,Тази планета символизира растежа, разширението и дарява такива качества като достойнство и властност. Юпитер дава повишена отговорност, организираност, стремеж към разширяване на собствените възможности, към самоусъвършенстване. Под негово влияние партньорите се опитват да правят компромиси, стремят се във всичко да постигнат съгласие. Тази двойка се стреми да работи заедно и се справят добре. Затова общият бизнес обикновено процъфтява.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар