4 родови закона, които ще ви разкрият много истини за семейството

промоции

Тези родови закони съществуват, без значение дали ги спазваме или не. Те са основата на всяко семейство и род


ЗАКОН ЗА ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ СИСТЕМАТА

Всеки, който веднъж е влязъл в рода, в системата, остава в нея завинаги. Не можем по желание да изхвърлим някого, да го зачеркнем от живота си, да го отстраним и забравим. Тук се отнасят абортите, помятанията, рано починалите, убийците и други неблагополучни елементи (които ти се иска бързо да забравиш) и т.н. Важно е да се помнят и да им ъе отдава уважение независимо какви са били.

ЗАКОН ЗА ЗАМЕСТВАНЕТО

Ако зачертаем участник в нашата система от сърцето си и го премахнем, той ще бъде заместен от най-малкия член на рода (детето).

Как може да се илюстрира това? Например мъжът е имал брат, който приема наркотици и е починал от свръхдоза. Всички предпочитат да го забравят, унищожават снимките му, никога не говорят за него пред децата. И момченцето, израснало в семейството на този мъж, никога нищо няма да знае за своя чичо.

Всичко се променя обаче, когато въпросното момченце става тийнейджър. Попада в лоша компания, започва да пропуска училищни занимания, пие с приятели, а на 16 години опитва и наркотици. Гледайки сина си, бащата с горчивина си спомня своя брат и с ужас наблюдава съдбата на сина си, очаквайки трагичната развръзка.

Ако в сърцето му бе се намерило място за неговия блуден и объркан брат, ако детето беше узнало за съдбата на чичо си, беше видяло и разбрало как трагично е завършил животът му, то би избрало друг път.

В тази ситуация решението е да се даде място на члена на този род в сърцето на всекиго от живите, да се приеме неговият избор и да се отдаде уважение на сложната му съдба.

ЗАКОН ЗА ЙЕРАРХИЯТА

Този, който е влязъл по-рано в родовата система, има предимство пред следващите. Това означава, че родителите имат предимство пред децата, а по-голе- мите братя и сестри – пред по-малките. Както и бившите съпруги и съпрузи са с предимство пред тези, които са влезли по-късно в семейството. Но в същото време новото семейство има по-голям приоритет от предишното.

Това означава, че е важно да уважаваме своите родители, да отдаваме дължимото на бившето семейство (да се уважава бившата съпруга или съпруг и да се полагат грижи за децата от първите бракове). Важно е да се грижим за децата си, но при това приоритетни трябва да са отношенията с нашия партньор – съпруг или съпруга.

ЗАКОН ЗА ЛЮБОВТА

Енергията на любовта тече от предците към потомците – никога в обратна посока.

Това означава, че цялата си енергия и любов трябва да насочваме към децата си, а не към родителите си, както често правят жените. Когато жената се превърне в майка за родителите си, децата й остават без майчината енергия и това създава големи проблеми в отношенията.

Нашата задача е да се научим да почитаме родителите си, да ги уважаваме, но в същото време да не ги възпитаваме, да не се отнасяме към тях като към деца, да не ги променяме по собствено усмотрение.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар