Избери си маникюр според зодията – от Везни до Риби

Маникюр според зодията – от Везни до Риби

Оказва се, че и маникюрът зависи от зодията и датата на раждане. Ето какво трябва да знаете!

От Овен до Дева 

Везни

Родените под този знак са защитени от Венера и Въздуха. Те обожават да полагат грижи за своя външен вид, а и притежават много фино чувство за мода, баланс и естетика. Що се отнася до маникюра, то стоят им добре както много къси нокти, така и дълги. Важното е да са оформени по начин, по който да изглеждат

маникюр зодия

И маникюрът зависи от зодията

естествени, френският маникюр, минималистичните декорации и пастелните нюанси са подходящи за тях, не и крещящите цветове.

Скорпион

За жената Скорпион маникюрът е много, много важен. Понякога той се превръща в основен акцент на външния й вид. Планетата Плутон и елементът Вода си казват думата при избора на цветове. Лакът на жената Скорпион е често мистериозен, леко пънк, черен или с декорации, вдъхновени от Кабала, Древен Египет или Далечния Изток. Тя има здрави нокти, така че без проблем може да ги оформи в орлов маникюр. Тъмночервеното и черното й стоят перфектно.

Стрелец

Юпитер и Огън са планетата и елементът, на които се подчинява Стрелецът. Тъй като родените под този знак са спортни натури, те имат нужда на първо място от удобен маникюр. Добре е да се придържат към средна или къса дължина. Но пък може да разнообразят с ярки цветове: фуксия, лилаво и т.н. Не бива да прекаляват с декорациите, а най-добре да сведат избора до само една на едната ръка. Ако този тип маникюр не им допада, то спокойно могат да се спрат на френски.

Козирог

Козирогът е взискателен, подвластен на Земята и Сатурн. Жената от тази зодия е силна, строга, обича да показва своята власт и знания. Романтичният маникюр не е подходящ за нея. Тя трябва да има добре оформени, къси нокти, които да подхождат на сериозната й натура. Гел-лаковете са удобство, което тя не би отказала. Подходящи са тъмните цветове, както и неутралните бежови нюанси, без декорации.

Водолей

Този знак е вдъхновен от Въздуха и е под влиянието на планетата Уран. Жените Водолей са творчески настроени, обичат новостите и биха експериментирали със своите нокти. Характерни за тях са честите промени на маникюра. Те могат да оформят къси нокти, а следващия месец да бъдат с дълги, тип орлови.

Добре им стоят металните нюанси, всички ярки цветове, както и забавните декоративни елементи и рисунки по ноктите.

Риби

Нептун и Водата преследват жените от тази зодия. Те са много креативни, имат богата фантазия, но понякога са странни, леко отнесени и сякаш живеят в своя свят. Жените Риби обаче имат особен еротичен магнетизъм. Те обожават да се грижат за своите нокти и това започва от съвсем ранна възраст. Всички нюанси на синьото им стоят перфектно. Подходящи са също така флоралните декорации и инкрустациите с нежни камъчета.

Немски учени изчислиха, че представителите на Скорпион, Рак, Стрелец, Водолей и Риби най-силно вярват в астрологичните прогнози. Най-малко внимание на астро съветите обръщат земните знаци. Овен и Лъв четат с интерес написаното за собствената им зодия, понякога се съобразяват, но по-често имат собствено мнение по въпроса. Най-непредсказуеми са Близнаците.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар