Избери си маникюр според зодията – от Овен до Дева

Маникюр според зодията – от Овен до Дева

Колебаете се дали даден цвят лак ще ви стои добре на ръцете? Или се страхувате да експериментирате с френски маникюр или орлови нокти? Вместо да се чудите дали опитът си заслужава, най-добре вижте какво ви вещаят звездите.

Овен

лак за нокти

Овенът харесва топлите цветове лак

Представителите на тази зодия са подвластни на планетата Марс и елемента Огън. Това означава, че жената Овен е добре да демонстрира своята енергия и жизненост дори и когато става дума за маникюр. Тя има здрави нокти, което би й позволило различни възможности за оформяне. Най-добре й пасват обаче топлите цветове лак, особено огненочервено, средна дължина на ноктите и добре направените декорации.

Телец

Жената Телец принадлежи на Земята и е под закрилата на планетата Венера. Тя търси сигурност и обича да е здраво стъпила на твърдата почва. Подхожда й маникюр, който дава свобода и не изисква кой знае какво поддържане. Различните видове гел-лак са много подходящи за нея, тъй като са по-дълготрайни. Не бива да избира ярки цветове. Идеалният вариант е: розов лак през зимата и пастелни нюанси на лилавото и зеленото през лятото.

Близнаци

Родените под знака на Близнаци са подвластни на Въздуха и планетата Меркурий. Те са типичните модни маниаци, които обичат да следват промените и да бъдат винаги в крак с най-новото в областта на дрехите, аксесоарите и козметиката. Различните декорации по ноктите им стоят перфектно. Спокойно биха могли да се появят и с различни цветове лак на всеки пръст.

Рак

Жените от тази зодия са вдъхновени от Водата и Луната. Те са романтични, творчески настроени и много педантични, когато става дума за външния вид. Такъв трябва да бъде и маникюрът им: ефирен като лунна светлина и много нежен. Добре им стоят розовите нюанси през зимата и сребърно-белите – през лятото.

Особено ефектни стават ноктите, ако им се добавят малки декоративни звезди. Спа процедурите за ръце и нокти са сякаш измислени за тях.

Лъв

Слънцето и елементът Огън управляват Лъва. Жената Лъв е истинска царица и това личи дори от маникюра й. Тя обожава различните процедури за поддържане на ръце. Добре е да се придържа към класическия маникюр (като дължина и форма), който най-точно се вписва с царствената й осанка, пише „Журнaл“. Върху ноктите й красиво стоят топлите цветове лак и особено нюансите на залязващото слънце. Спокойно би могла да експериментира и със златисто.

Дева

Меркурий и елементът Земя доминират при Девата. Именно те я правят така критична, рационална, пестелива и привърженичка на по-простите неща: от храна до облекло. Това обаче не означава, че Девата не полага грижи за своите ръце. Най-подходящ за нея е френският маникюр с гел-лак, тъй като е най-практичен. По принцип меките цветове и цялата бежова гама й стоят много добре.

Втора част

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар