Супер интересно: Какво подсказват обувките ви за вас?

Как лесно и бързо да разберем с какъв тип човек (особено ако е потенциален любим) се запознаваме – например на почивка, на гости, в метрото? Налага се за няколко минути да се превърнете в психолог или детектив и да включите собствената си наблюдателност на най-висока степен. И така…

Тайните, които крият обувките

Детективите знаят: всеки човек несъзнателно си изработва специфична походка. Може умело да се дегизира,

обувки

Тайните, които крият обувките

да си направи пластична операция, за да промени външността си, но походката си няма как да промени.

Разбира се, човек може известно време да контролира походката си – да стъпва внимателно, да реши дали да прави широка крачка, или да вдига високо крак, но в някакъв момент нещата излизат от контрол и походката става автоматична. А тази повтаряемост се отразява на обувките – най-напред на подметките и токовете.

Там е първото издайническо място за вашето наблюдение: ако вече сте влезли в ролята на детектив психолог, като погледнете обувките на интересуващия ви човек, можете да кажете кой стои пред вас – що за птица е, както се казва.

– Ако токът и подметката са изтъркани еднакво, човекът, който носи тези обувки, е уравновесен. Най-вероятно пред вас стои изпълнителен служител, грижовен домошар, предприемач, който лесно постига успехи.

– Когато подметката е изтъркана от външната страна, тогава човекът, който носи тези обувки, е решителен, прям, умее да се ориентира и да се справя във всякакви тежки ситуации. Но – има и едно „но“ – той определено е склонен да дава доста необективни мнения.

– Протърканите от вътрешната страна на обувката подметки са характерни за слабите хора – но за онези от тях, които притежават изключителна интелигентност и разсъдливост. Тези хора все нещо обмислят и обръщат малко внимание на обстановката.

– Има и странни комбинации: подметката е износена в средата на ходилото, а токът – от вътрешната страна.

Какво означава това? Човекът е отстъпчив – не напряга и не притиска хората и никога не би причинил зло.

– Ако подметката е изтъркана отпред, а токът – от външната страна, става дума за прекалено съсредоточен върху целта си човек, за мечтател. Що се отнася до отговорността, той бяга от нея като от огън.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар