И взех, че се влюбих в най-добрия си приятел

Да се влюбиш в най-добър приятел/ка е нещо супер обичайно

Просто ти се случва за първи път и се чувстваш объркан/а. Страх те е, че ще го/я загубиш, ако узнае за чувствата ти, а не може да им отвърне. Но там, където има страх, се греши по-лесно. Така че отърси се от страховете още днес. Случила ти се е любов все пак. Може да е трудна, може да е невъзможна, може дори да загубиш този човек и да бъдеш наранен/а, но любовта дава много дори когато взима. Горе главата, ще се справиш.

Имаш поне две тактики за действие: веднага да признаеш всичко, или да чакаш, за да видиш дали няма да се събудят чувства и отсреща.

Ако си кажеш, рискуваш да загубиш всичко накуп: и приятел, и шанс за любов. Ако обаче замълчиш и изчакаш, рискуваш един ден да те обвинят, че си държал другия в заблуда за истинските си чувства.

Трябва да действаш според човека, когото обичаш. Хубавото е, че го познаваш добре и можеш да предвидиш как ще реагира, ако говориш сега или по-късно, влюбен ли е в друг, или сърцето му е свободно, негов тип ли си и какво харесва в теб.

Сравнително безопасна тактика е да поведеш разговор в посока вие двамата като двойка, но на шега. Ще видиш реакцията и според нея ще действаш нататък. Ако той/тя покаже, че идеята не е абсурдна, изчакай известно време да покълне в главата му/й. После направи посмел опит. Например спретни приятна изненада. Ако имаш положителна реакция, признай колко много значи за теб неговата/нейната усмивка.

В ситуацията „влюбен съм в приятел/ка“ трябва да впрегнеш цялата си интуиция. А ако не можеш да й се довериш, поискай помощ от друг/а приятел/ка, най-добре от общата ви компания. Може би твоят човек е споделял вече нещо за симпатиите си към теб.

Не бива да чакаш с години, за да признаеш чувствата си, но не бива и да стреляш от упор. Търпението, съчетано със смелостта и с честността, ще са твои верни оръжия в борбата за тази любов.

Ако пък не се случи, така е било писано, защото някъде те чак а нещо по-добро за теб.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар