Вижте какво означава цветът на портфейла ви

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всеки елемент има свой цвят

портфейл

Всеки елемент има свой цвят


Замисляли ли сте се някога какво означава цветът на портфейла ви?

В следващите редове можете да научите какво издава той.

Съветът на специалистите е, ако се надявате на финансов възход да избирате много внимателно портфейла си, съобразявайки се с цвета му.
Цветът, който е най-подходящ за вас зависи от това какъв елемент сте според китайския хороскоп.

Червен
Той е подходящ за хора, които са огън или земя. Истината е, че този цвят успява да неутрализира изключително бързо отрицателната енергия. Неслучайно му се носи славата, че прави богатство и ще се радвате на изобилие.

Черен
Черният портфейл се препоръчва на хора, чийто елемент е вода или дърво. Съхранявайте парите си в него, ако искате да имате благополучие в живота си.

Зелен
Най-подходящ е за хората, чийто елемент е огън или дърво. Този цвят ще ви помогне много, ако сте решили да сложите ново начало на финансовото си положение. Той ще неутрализира несполуките в миналото и ще ви помогне да пожънете успех.

Тъмно син
Много е подходящ за хора, чийто елемент е вода или дърво. Той е символ на изобилието. Ако обаче такъв цвят портфейл притежават хора, чийто елемент е огън или метал, няма да пожънат успех, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар