Мога ли да сложа край на любовта със СМС?

Не, не можеш. Но това не значи, че не трябва да скъсаш, ако не искаш повече да си с този човек


Болката от раздялата е веднъж, а болката от несподелените чувства е всеки ден. Освен това защо се плашиш толкова от болката? Някои от най-хубавите неща започват с нея – раждането на новия живот например. Ако една връзка не е еднакво желана и щастлива и за двамата, най-правилното нещо е да бъде прекъсната. Болката ще навести и теб, и другия, но тя е пречистваща. Тя е задължителна в търсене на новото, по-смислено начало и по-трайно щастие.

Въпросът е все пак как да кажеш на някого, че не искаш повече да си му люби м/а с минимални щети върху неговите чувства. Забрави да го лъжеш. Толкова са изтъркани фрази като „Ти заслужаваш нещо по-добро“, че чак са обидни. Но всяко нещо има как да бъде казано, така че да нарани минимално. В никакъв, ама никакъв случай не късай с гаджето си по телефон, във фейсбук или вайбър. Може би ти се иска да го направиш, за да не станеш свидетел на болката му и за да си спестиш скандала.

Но това унижава човека отсреща още повече. Срещнете се на спокойно място и поговорете като големи хора. Щом си решил/а да късаш, не се връщай на стари неща. Нека няма обвинения, критики, кой е виновен и кой е жертва. Бъди твърд/а в изказването на позицията си, но мек/а в тона и думите. Кажи, че си взел/а решение и че си сигурен/а, че то е за доброто на двама ви. Обясни, че отдавна вече тази връзка не ви носи същото щастие като в началото и че е време да се опитате да си върнете хармонията, но този път поотделно.

Няма нужда веднага да предлагаш да останете приятели, защото човекът отсреща може да се хване за тези думи като за надежда, че връзката ви ще възкръсне. По-добре е да споделиш всичко хубаво, което си намерил/а във вашата връзка, и да благодариш. Бъди позитивен/а, уверен/а и при нужда вади най-силния си коз – чувството за хумор. Гаджето ти ще се отпусне от шегата и ще елиминирате драматичния момент от раздялата.

И двамата не бива да забравяте, че колкото и да ви е трудно сега, колелото се върти и утре и за двамата ще бъде отново горе, пише „Всичко за семейството“. Ето, идването на пролетта след тази толкова тежка зима го доказва.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар