Имате нова връзка? Не правете тези грешки!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

В началото на всяка връзка идеализираме човека отсреща. В това няма нищо лошо, но често пъти тази малка грешка води до големи разочарования. Вижте едни от най-големите митове за любовта и не допускайте изброените по-долу грешки.

Не може да има тайни между двама души, които се обичат

нова връзка

Разказвайте му най-важните неща, които се случват в живота ви

Иначе казано: на любимия може да се разкаже всичко – тайните убиват чувствата. Той трябва да знае какво се случва в работата ви, какво мисли за партньора ви вашата майка и как го коментират приятелките ви.

Не е точно така. Все пак, жената трябва да бъде загадъчна. Едва ли любимият ще остане дълго с вас, ако разбере, че го обсъждате с приятелки и роднини. Ако му разкажете, че на служебния купон страстно ви е целунал колега от друг отдел, едва ли ще се смее на това. Напротив: в душата му ще се прокрадне съмнение, че може би вие сама сте провокирала подпийналия си колега…

А би могло… Разказвайте му най-важните неща, които се случват в живота ви. И се интересувайте повече от човека до себе си – той ще оцени това и ще разбере, че вие сте единствена и неповторима.

Любовта е постоянно желание за секс

Иначе казано: пожарът на страстта трябва да се разгаря в спалнята редовно. Ако той често казва, че е изморен, значи задължително трябва да го възбудите, защото липсата на секс е опасна за отношенията.

Може дори да ви разлюби.

Не е точно така. Хората не са роботи – все пак се изморяват в работата. Понякога изпитват емоционален стрес, хващат настинка. Затова сексуалните отношения, определени от лошо самочувствие в дискомфортен момент, остават на втори план. Все по-често сънят в обятията на другия сближава повече, отколкото страстната нощ, пише „Журнал“. С времето влечението на партньорите един към друг се притъпява и на преден план излизат духовната близост и съвместните интереси.

А би могло… Паузите са полезни за отношенията – те позволяват на близостта да се превърне в нещо особено желано. А за да не последва разочарование, направете интимния си живот по-разнообразен: всеки път наново се откривайте взаимно, не се страхувайте от табутата.

Половинката трябва да бъде идеална

Иначе казано: мъжът трябва да бъде любящ, добър, щедър, умен, осигурен… Списъкът може да се продължи до безкрай. Ако мъжът не отговаря на тези изисквания, отношенията с него трябва непременно да се прекъснат. Или да вложите всички сили, за да го промените.

Не е точно така. Не си създавайте кумири! Така лесно може да подминете любовта си. Просто да не забележите мъжа, който би станал прекрасен съпруг и баща, но не е красив (според общоприетите норми) и не пращи от гениалност. „Преработката“ и превъзпитанието също не са добра идея: ако почувства заплаха за подредбата на личния си душевен мир, той ще изчезне от живота ви.

А би могло… Търсете идеалните черти в мъжа, който сега е до вас. Забравете фрази от типа: „Ако ти беше като Стоян от 16-и апартамент…“ Сравненията унижават партньора ви, удрят по самолюбието му, като автоматично го настройват срещу вас. Хвалете любимия колкото може по-често, вместо да го критикувате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар