С тези съставки лицето ви ще засияе

Струват жълти стотинки, а вършат чудеса

лицето

Струват жълти стотинки, а вършат чудеса


Не е необходимо да давате луди пари за козметични процедури, за да изглеждате добре. Лицето ви ще засияе само с тези три съставки, които могат да бъдат открити във всеки дом.

Колкото и невероятно да ви звучи, бихте могли да се уверите като опитате сами.
Не са малко хората, които страдат от проблеми с акнето. Понякога то оставя и белези, които трудно могат да бъдат заличени.

За маската, която ще ви разкрием обаче, това не е невъзможно. Тя наистина ще накара лицето ви да засияе и освен това ще свали поне няколко години от възрастта ви.
Какво повече може да иска човек от една толкова обикновена на пръв поглед маска, която обаче в действителност е истинско чудо.

Може би ще се запитате колко ще ви струва тази маска. Веднага ще ви отговорим, че бюджетът ви ще налекне с жълти стотинки.

Всичко, което ви е необходимо, за да си направите маската, с която лицето ви ще засияе, е:
1 ч.л. кисело мляко
2 ч.л. мед
5 таблетки аспирин

Счукайте аспирина на прах и го добавете към останалите съставки. Смесете всичко много добре и нанесете маската върху предварително почистено лице. След 10 минути я изплакнете с хладка вода. Сами ще се уверите, че лицето ви ще засияе, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар