Не мога да се осмеля да му призная, че го обичам

алкогард промоция


Мисля, че и той има чувства към мен, но не го показва

Дори не знам как стана… Бяхме на едно събиране и аз отидох в другата стая ,за да видя защо мой приятел стои сам. Стояхме и си говорехме общи работи, нищо конкретно. Но след този разговор сякаш нещо се запали в мен и мисля, че започнах да обичам това момче.

А след 3-годишната ми връзка, която скоро бе приключила не вярвах вече в любовта, дори я презирах, но уви. Птичката на любовта пак кацна на моето рамо. Но защо ли имам чувството, че това беше най лошото нещо в моя живот. Вече 10 месеца обичам с цялата си душа, но нещата са толкова сложни и не мога да призная чувствата си.

Знам, че прекалено ме е страх и че не мога да направя нищо. Опитвала съм по различни начини но нищо не се получава, трябва да го кажа директно, но това няма да се случи защото мисълта, че ще ме отхвърли, ме побърква всеки път, когато помисля за това. Мисля, че и той има чувства или поне така показва понякога, но в друг момент е по ужасен от всякога и постоянно се караме.

Знам, че нищо не губя ако призная, че го обичам, но не мога. Ако някой може да ми бъде полезен и желае да го направи, ще съм много благодарна. Все пак съм само едно страхливо влюбено момиче.

Виолета Д., Пловдив

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар