Ако често си повтаряте „Нямам какво да облека“, тази статия е за вас!

Много от нас застават сутрин отчаяни пред пълния гардероб и са напълно убедени, че нямат подходящи дрехи. Това може да се промени с няколко изпитани техники.

Според психолози неодобрението на гардероба издава колебания в самочувствието. Всички преминаваме през моменти, които ни карат да купуваме нови дрехи, за да добием нов образ, сигурност или утеха.

пазаруване

Неодобрението на гардероба издава колебания в самочувствието

Съществува и вариант, при който вече не се чувстваме добре в любимите си дрехи.

Повечето жени всъщност изпитват чувство за вина, когато се оплакват, че в пълния им гардероб няма нищо, и затова често си мълчат. А по-добре е да дадат израз на изживяванията си – така ще се чувстват по-малко виновни.

5 техники за „помиряване“ с гардероба

1. Направете разбор на дрехите си

Вземете две свои дрехи, които намирате за перфектни, и две, които не харесвате. За всяка напишете няколко определения – те ще ви дадат по-точна представа за това, което наистина харесвате, както и за това, което ви изкушава, но не ви отива.

2. Дайте точно определение на проблемите

Вместо да обикаляте магазините ежедневно, задайте си въпроса какво точно ви тревожи във вашия гардероб – дали цветовете, стилът или пък размерът (ако сте напълнели малко)? Докато търсите отговорите на тези въпроси, научавате много за себе си.

3. Приберете някъде любимите си „парчета“

Въпреки че при всяка смяна на сезона пренареждате гардероба си, има няколко дрехи-спомени, които никога не излизат от него. Вечното им присъствие създава у вас впечатлението, че останалото в гардероба ви е безинтересно.

4. Приемете тялото си

Много от нас с годините „качват” по един-два размера, но малко от нас приемат това спокойно, пише“Журнaл“. Йогата и масажите помагат за осъзнаване на собственото тяло преди всичко като място за душата.

5. Вижте дрехите си, облечени от приятелка

Направете си женски следобед, като си разменяте дрехите в търсене на нов стил. Така ще оцените своите по-добре и ще ги облечете с ново самочувствие.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар