Програма в три стъпки за правилна грижа за кожата

промоции

Спазвайте тази програма, ако искате да се грижите правилно за кожата си

Ще се изненадате от добрите резултати за сравнително кратко време.

1. Почистване. Кожата трябва да се почиства сутрин, за да отделите продуктите от дейността на клетките, натрупани през нощта. Иначе тези вредни вещества ще се върнат обратно в кожата заедно с крема. Вечер се отстраняват козметиката и натрупаната през деня мръсотия.

Техника: Задължително е да си измиете ръцете. Вечер, ако има грим на очите, правилно е първо да почистите тях с подходящ продукт. След това може да овлажните лицето с вода. После нанесете с края на пръстите почистващо средство и го разпределете по масажните линии. Старателно го измийте с вода със стайна температура. Попийте с мека кърпа, но в никакъв случай не търкайте.

2. Тонизиране. Тази процедура неутрализира действието на миещите средства, нормализира pH-то на кожата и я подготвя за нанасяне на овлажняващия крем. Затова задължително се прави сутрин и вечер.

Техника: Добре напоете тампон с тоник и втрийте с леки движения на лицето и шията. Допълнително масажирайте с възглавничките на пръстите.

3. Подхранване. И то е задължително да се прави сутрин и вечер, най-вече с хидратиращ крем, без значение какъв етилът на кожата.

Техника: Добре е да използвате чиста шпатулка, има ги към почти всички качествени кремове. Така пазите чистотата на продукта. Преди нанасяне леко разтрийте крема между пръстите, за да го затоплите и да повишите активността му. След това нанесете по масажните линии. В областта на очите се слага само по края, на лицевата кост, не е необходимо да мажете чак до миглите. Не трябва нито да икономисвате, нито да прекалявате с количеството. Трябва да нахраните кожата, но не и да й пречите да диша. Затова, ако след 20-30 минути има непопил крем, изтрийте излишъка със салфетка. Остатъка може да нанесете по ръцете.

Важно е да помните, че дневният крем се нанася не по-късно от половин час преди излизане на улицата, а зимата осигурете дори час време за попиване. Нощният пък се слага час преди сън, може и повече. Така, докато мускулите на лицето са подвижни, кремът добре ще попие и ще свърши своята работа. Ако нанесете и веднага легнете, мускулите ще се отпуснат, микроциркулацията ще се забави, кремът ще се застои по повърхността на кожата и може да провокира появата на отоци, особено около очите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар