Когато нещо не върви, помолете своя Ангел-пазител за помощ!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не всички вярват в Бога, но в своя ангел пазител вярват


Мисълта, че някой се грижи за теб персонално, дълбоко е загнездена в съзнанието на хората.

От векове ангелите пазители заемат специално, почетно място в религията, езотериката и личната митология на всеки човек. Практически във всички световни религиозни учения присъства такъв персонаж, който пази човека от опасности, посочва му верния път, защитава го. А след смъртта отвежда душата на напусналия тленния земен свят и я води по пътя към вечността.

Сред хората битува, мнението, че съдбата е неизменна. Каквото ти е писано, това ще се случи. Но човек може да промени съдбата си според желанията си. Бъдещето на абсолютно всекиго от нас съществува в няколко варианта. Има подобри и благоприятни, има нежелателни, има и среден път. И само от човека зависи кой именно вариант ще избере.

Важно е да се знае, че ангелите пазители не могат да причинят вреда на своя подопечен. Те не изпълняват наказателни функции. Задачата им е единствено да ни помагат и да ни насочват по правия път.

Независимо как се отнасят към самата идея за съществуването на ангелите скептиците и матерналистите, в света навярно няма човек, който да не желае да се сдобие с такъв защитник. При това не е толкова важно да вярваме в ангелите пазители, а главното е те да вярват в нас и винаги да са на една ръка разстояние, готови да ни се притекат на помощ във всеки момент.

• Всичко ви се изплъзва от ръцете.

Внимателно следете имуществото си – чанта, портфейл, не отваряйте на непознати, заобикаляйте мрачни и неосветени улици. Рискът да станете жертва на крадец или мошеник, е по-голям отвсякога.

• Закъснявате за важна среща, а транспорт няма, маршрутните ви подминават препълнени, такситата за изчезнали някъде…

Ангелът пазител прави всичко възможно да ви предпази от това пътуване. Дори да ви предстои много важна среща, от която ви се струва, че зависи бъдещото ви благополучие, отложете я и
се върнете у дома.

• Домашната техника постоянно излиза от строя, цветята вехнат, съдовете се чупят.

Вгледайте се внимателно в домашните си. Може би някой от тях спешно има нужда от помощ или съвет, а по една или друга причина не се решава да се обърне към вас. Не е изключено, че само след миг ще е късно!

Ако сте получили един от тези знаци, за да избегнете неприятности, произнесете следната молитва към своя ангел пазител:

Ангелю, пазителю, мой покровителю, защити ме в днешния ден от беди и нещастия, от лоши думи и от зли очи. Помогни на мене раба Божий (вашето име)! В името на Отца и Сина и Светия дух. Амин!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар