Нумерология на любовта и приятелството

Според нумеролозите Числото на Съдбата, „дадено” на всекиго при раждането, носи информация за темперамента

От него зависят способностите за проявяване на емоции и различни характеристики на човека. Затова може да разкаже за нашата съвместимост с други хора.

Лесно е да го изчислите, като съберете всички цифри в датата си на раждане; ако се получи двуцифрено число, отново сумирайте цифрите му до едноцифрено – това ще бъде вашето Число на Съдбата. Например сте родени на 18 август 1999 г. Запиишете датата в числов вид: 18.08.1999, а след това сумирайте цифрите: 1 + 8 + 0 + 8 + 1 + 9 + 9 + 9 = 45 = 4 + 5 = 9. Вашето Число на Съдбата е деветка.

СЪВМЕСТИМОСТ В ЛЮБОВТА И ПРИЯТЕЛСТВОТО

Число на Съдбата 1

Поривисти, тънко чувстващи, страстни – с такива думи могат да бъдат охарактеризирани „единиците”. В любовта, както и в други сфери на живота, сте ненаситни и властолюбиви: колкото повече се привързвате към човека, толкова по-силно искате да го подчините. При това сте търпеливи, грижовни и нежни, но до момента, докато сте убедени във взаимността на чувствата. Ако увереността ви намалее, се превръщате във фурия – ревнива и недоверчива. Страхът да се доверявате на хората, е един от недостатъците ви.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 2 или 6. Подходящи са също 3 и 4, ако се научите да сдържате своето властолюбив и критичността си. Притежателите на Число на съдбата 5 и 7 също могат да ви донесат щастие, макар че това съчетание в нумерологията не се смята за особено хармонично. Докато хора с Число на съдбата 8, 9 или вашето 1 е по-добре да избягвате: отношенията с тях изобилстват от конфликти.

Число на Съдбата 2

Тактични, чувствителни, разбиращи – това са основните черти на ,двойките”. Вие искрено се стремите да се харесате на всички – и на роднини, и на приятели, и на колеги, и дори на непознати на улицата. И това отлично ви се удава: хората са привлечени от вас. Хармонични отношения в семейството, вярност, любов – в това се състои смисълът на живота ви. Именно затова „двойките” са партньорите мечта. В същото време сте по-скоро интровертни, затова от време на време се нуждаете от самота.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 2,4 и 6. Хората с Число на съдбата 3 и 5 също са подходящи – енергични и любознателни, те са способни лесно да ви измъкнат от привичната ви „черупка” и да ви запалят с нови идеи. Отношенията с меланхоличните 7 и 9 могат да са малко проблематични: и двете страни се страхуват да се разкрият един на друг. Докато 1 и 8 за вас са прекалено резки и агресивни.

Число на Съдбата 3

Имате невероятно обаяние и при желание сте способни да очаровате практически всеки, когото срещнете по пътя си. Интересното е, че познавате това си качество и умело го използвате. Именно затова „тройките” не страдат от липса на романтични отношения и често живеят активен „сенчест” живот дори когато са семейни. Наистина, в този случай те си остават грижовни и отговорни съпрузи.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 1,3, 5 и 9. С притежателите на числа 2, 4, 6, 7 и 8 отношенията също са възможни и безпроблемни: тези цифри за енергичната „тройка” са прекалено „тежки”.

Число на Съдбата 4

Вашите позитивни черти са откритостта, искреността, умението да прощавате на хората техните недостатъци и да си затваряте очите за битовите дреболии. Това ви прави прекрасен партньор. Но имате и недостатък, способен да отблъсне потенциалната (както и съществуващата) „половинка”: много сте сдържани в проявяването на романтични чувства. Това има своето обяснение: „четворките” смятат, че любовта трябва да се доказва преди всичко с дела, а не с думи и букети. Но далеч не всички споделят това убеждение.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 2, 6 и 7 – те са спокойни, сдържани и лоялни към другите като вас. 1, 8 и 9 също могат да ви добри приятели или любими, но при едно условие: ако укротят своя напорист и понякога агресивен нрав. Хората с Число на Съдбата 3 и 5 обикновено ви привличат: романът с тях навярно ще е ярък и запомнящ се. Но във всекидневния живот между толкова различни темпераменти като вашите неизбежно пламват конфликти.

Число на Съдбата 5

Вие сте оптимистични, жизнерадостни, обаятелни и емоционални – и именно тези качества привличат към вас околните. Но парадоксът е, че вас не ви устройва такава ситуация. Работата е там, че „петиците” често са срамежливи и плахи -плаши ги прекаленото внимание. На младини тази срамежливост може би ви пречи да изразявате чувствата си, за което впоследствие може и да съжалявате.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 3 и 5 – в този случай и двамата притежават еднакво жизнелюбие и страст към приключенията. 2, 6 и 7 също могат да станат за вас добри спътници в живота, но понякога ще им е трудно да вървят в крак с толкова енергична и общителна особа като вас. А с 1, 4 и 9 е трудно постижимо взаимното разбиране. Но това не значи, че е невъзможно.

Число на Съдбата 6

Ясно осъзнавате, че именно семейството е най-важната част от живота ви. И това осъзнаване ви изиграва лоша шега: прекалено се стремите да опекунствате и контролирате близките си, като често игнорирате собствените им чувства, желания и потребности. Именно заради това вместо семейната идилия, за която мечтаете, общуването с домашните се превръща в поредица от спорове и караници. Научете се да уважавате чуждата свобода на избора и не се страхувайте да пуснете децата да излетят „от гнездото” – и това доверие ще ви донесе щастие.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 1,2, 6 и 8. В хора с числа 3 и 5 също можете искрено да се влюбите и да преживеете главозамайващ роман, но лекомисленото им отношение към живота ще направи вашия непоносим. А с 4 и 7 отношенията ви могат да се окажат скучни.

Число на Съдбата 7

Предизвиквате у околните възхищение със своята образованост, разсъдливост, логичност. Но в личните отношения често не ви достига топ-лота: отстрани изглеждате студени и равнодушни. Макар че в действителност в душата ви бушуват чувства, вие просто не обичате да ги демонстрирате на повърхността. Напразно: позволете си да ги проявявате и хората ще бъдат привлечени от вас.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 4, 7 и 9.

С лекомислените 3 и 5, както и с напористите 1 и 8 отношенията ви могат да са прекалено напрегнати. А с „домошарите” 2 и 6 съвместният живот може да потръгне само ако се научите да проявявате емоциите си и да демонстрирате любовта си.

Число на Съдбата 8

Главното удоволствие в живота ви е покоряването на различни върхове и личната сфера не е изключение. Поривисти, пламенни, любители на приключенията – предизвиквате обясним интерес у представителите на противоположния пол.

Но заради напористия си и доста егоистичен нрав си пасвате с малцина. Често изисквате от партньора си пълно подчинение, което може да разруши дори отношения, основани на най-дълбоки чувства.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 2 и 6 (те ви осигуряват хармония и равновесие), както и 3 и 5 (с тях сте „колеги” по енергичност). Връзката с хора с Число на Съдбата 4,5 и 9 може да се окаже успешна, ако и двамата партньори се стремят към това. А 1 и 8 не ви подхождат: прекалено емоционални и взривни са – точно като вас!

Число на Съдбата 9

Вие сте романтични идеалисти и мечтатели, _ сантиментални и чувствени. „Деветките” са от хората, които могат да обичат целия свят независимо от недостатъците му. Нумеролозите ви отнасят към най-търпимите, верни и предани спътници в живота, способни да простят много неща на своя избраник. Но ако предателството става очевидно, вие без колебания късате връзката.

Най-добрите партньори в любовта и приятелството: 4 и 7. Добър съюз може да се изгради и с хора с Число на Съдбата 2, 3, 6 и 9. А 1 и 8 – не са най-добрият вариант за вас. Първите буквално ви „изгарят” със своята енергичност и взискателност, а вторите едва ли ще могат да ви подарят достатъчно душевна топлина.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар