Красива съм, пък не мога да срещна любовта


Станах на 20 и още не мога да създам сериозна връзка

Ежедневно от различни хора получавам комплименти от рода на „колко си красива“; „много си секси“, „приличаш на топмодел“ и т.н., когато вървя по улицата непознати мъже се обръщат след мен, а повечето от мъжете, които познавам, ме свалят… И сега ще си помислите „На тази къде й е проблемът!?“ Проблемът ми е, че вече съм на 20 и отгоре години, а още никой мъж не ми е казвал „обичам те!“, а толкова ми се иска да го чуя… какви ли не мили думи съм чувала от различни мъже, колко ли звезди са ми сваляли, на така и не чух „обичам те!“, толкова ли не го заслужавам.
Аз не съм от онези леки жени, ако вече това сте си помислили – завършвам висшето си образование, работя в престижна фирма, всички които ме познават, имат хубаво мнение за мен.
Досега съм имала двама мъже, с които съм била в по-сериозни отношения, но не мога да твърдя, че това са били връзки, просто по-сериозни отношения. Аз давах всичко от себе си, но за съжаление не се получи…
Първият беше твърде ревнив и се боеше да не загуби красивата си женичка, а и в секса с него не си допадахме.
Вторият не беше от моя град и разстоянието ни раздели (всъщност той е най-невероятния мъж, когото някога съм срещала, отнасяше се към мен с такова внимание, нежност и страст, никога няма да го забравя!).
Естествено излизала съм и с други мъже (не са много), но аз не търся само секс, а явно повечето мъже не взимат насериозно една добре изглеждаща жена и я използват само, като красива секс кукличка, без чувства, без обич, а аз се изморих да търся обич, но сред множеството комплименти и жадни мъжки погледи вперени в тялото ми, обич не откривам.

В.В., Кърджали

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар