По-добре без гадже, отколкото с някой лузър!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Хубаво ли е да нямаш гадже?

Статистиката твърди, че 4 от 5 връзки в гимназията са между неправилните партньори. Затова завършват бързо и неприятно. Ето една причина да не си хващаш гадже на всяка цена.

Вероятността да попаднеш на точния за теб човек е само 20%. За-щото нямаш достатъчно опит, не си много сигурен/а какви точно момичета/момчета харесваш, прекалено емоционален/а си, което си е естествен резултат от бушуващите хормони, и т.н.

Дори да се влюбиш, тя/той може би ще ти скъса нервите. Поточно взаимно ще си ги скъсате, с което ще загубите много ценно време за по-приятни неща – хоби, приятели, екскурзии, яки филми и игри.

Освен това вглеждал ли си се напоследък в някой влюбен? Та те всичките сякаш са загубили връзка с главния мозък. Погледът им блуждае в нищото. Преценката им за околните и случващото се около тях става изключително неадекватна. Погледни сега някой свободен човек – той изглежда спокоен, уравновесен, силен. А това са качества, които го правят далеч по-привлекателен за всички останали.

Когато имаш гадже, шансовете свободата ти да бъде ограничена нарастват рязко. Постоянни съобщения „къде си“, „с кого си“, „какво правиш“, следене на профила ти във Facebook, цупене при всяка снимка с друг приятел или приятелка, проблеми, ако отидеш някъде сам или решиш нещо на своя глава. Защо да се ограничаваш?! Купонясвай си, без някой да ти държи сметка, та нали току-що се отърва от прекаления контрол на родителите си.

Най-хубавото на това да нямаш гадже днес е, че влюбването ти предстои и че ще имаш гадже утре. Всички онези прословути пеперуди в корема тепърва ще те посетят, пише „Всичко за семейството“. И колкото по-нататък е във времето, толкова вероятността човекът да се окаже правилен за теб е по-голяма. Статистика.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар