Не превръщайте приятелството в сделка!

Приятелството не бива да се превръща в сделка, нито пък да има изгода от него

priyatelka

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да запазите добрата приятелка. Социалните мрежи са улеснение, но не решение

Благодарение на интернет винаги може да знаете къде и с кого са приятелите ви, какво мислят, какви проблеми ги вълнуват. Държите ли обаче да имате реална спойка, ще трябва при първа възможност да се засичате на живо във времето и пространството. Има хора, които почти не споделят информация за себе си в социалните мрежи. От вас зависи да им се обаждате възможно най-често, за да не загубите връзка. Най-важно е да не бъркате истинските приятели с виртуалните. Съществена разлика между тях е именно фактът, че с едните се виждате на живо и винаги ви е приятно заедно, а с другите споделяте старателно подбрана информация онлайн.

Приберете отровното си жило

Срещата с близка приятелка носи спокойствие, утеха, забавление. Тя не бива по никакъв начин да ви натоварва, освен в редките случаи, когато заедно сте на една вълна за оплакване.

Постарайте се поне при срещата с приятелката да бъдете положително настроени и да излъчвате позитивна енергия.
Щом постоянно се оплаквате, одумвате общи познати зад гърба им или критикувате приятелката си, не очаквайте, че тя много- много ще иска да общува с вас. Усетите ли, че й завиждате за нещо, нарочно принизявате постиженията й и саботирате усилията й, е разумно сами да се оттеглите.

Използвачеството не ви отива

Някои приятелства приличат на бизнес сделки. Единият дава материални облаги, другият му се отпл аща, като му подарява свободното си време. Схемата работи за известно време, след което истината излиза наяве. Правилният ход е всячески да избягвате подчертаването на социалната ви неравнопоставеност. Ако вие сте по-богатият, не канете приятелката си по места, които не може да си позволи. В случай че сте по-бедната, самата вие отказвайте подобни покани и предлагайте места, на които и двете да се чувствате еднакво добре. Гостуване във вашия дом е чудесна идея.

Принципно избягвайте да се сближавате с някого, водени от мисълта, че бихте могли да извлечете полза от дружбата, пише „Всичко за семейството“. Подобни „договори“ вършат отлична работа в бизнеса, но не и в личния живот.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар