Вижте каква личност сте според келтския зодиак

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Келтите смятали, че това, което се случва в даден момент в природата, се отразява и на характера на човека, роден по същото време. Те почитали дърветата като източници на безкрайна мъдрост и примери за неповторимост, каквито сме и хората – всяко човешко същество е уникална личност. Открийте на какво растение от келтския зодиак отговаряте според деня и месеца на раждането си.

Келтски хороскоп

Келтски хороскоп

24 декември – 20 януари

Бреза

Вие сте амбициозна, активна личност, родена 6 мрачно зимно бреме. Следователно у вас е заложен естествен стремеж към постигане на нови върхове в тежки условия, да се борите за успех и съвършенство. Необходима ви е балансирана, спокойна домашна обстановка, за да можете да си отдъхнете от гоненето на високите цели и да съберете сили за следващите битки.

В любовта се нуждаете от партньор, който да уважава амбициите ви.

21 януари – 17 февруари

Офика

Вие мислите по-различно от останалите, имате нестандартен поглед и затова не се поддавате лесно на „командване“ и шефски наставления. Много по-добре се чувствате като част от екип, в който можете да убедите хората да работят заедно за постигане на високи резултати. Дарбата ви е да предлагате необичайни идеи и да се справяте успешно със задачи, които изискват оригинално мислене и уникално решение. Понякога логичният ви подход към нещата може да е леко изморителен за по-емоционалните хора в близкото ви обкръжение.

18 февруари – 17 март

Ясен

Вие се влияете от настроенията си, а те са доста променливи. От една страна, сте чувствителни, артистични и идеалисти, от друга, сте практични, логични и реалисти. Обичате нещата около вас да са в движение, да се променят, и може да се отегчите бързо, ако всичко си стои едно u също. В интимния живот сте зашеметяващо умели и имате големи очаквания от партньора си.

18 март – 14 април

Елша


Харесва ви да карате нещата да се случват. Вие сте храбри и енергични, понякога дори малко повече от необходимото. Давате всичко от себе си, когато сте завладени от някаква идея. Отдадеността ви е ценена от колегите и можете да сте истински приет лидер, когото да следват с желание. В любовта сте искрени, но понякога се държите като малко дете, ако нещо не е така, както ви се иска.

15 април – 12 май

Върба

Вие сте креативни, интелигентни, интуитивни и проникновени. Способни сте да съпреживявате дълбоко и да показвате съпричастност дотолкова, че понякога е трудно да се разбере докъде стигат вашите лични чувства и откъде се сливате с емоциите на другия. В любовта може да сте леко срамежливи, но отворите ли веднъж сърцето си за някого, сте най-откритият, мил и любящ партньор.

13 май – 9 юни

Глог

Доста сте различни външно от това, което сте дълбоко в душата си. Поведението ви на пръв поглед създава невярна представа за вас. Може да изглеждате бъбриви и лекомислени, но всъщност сте силно емоционални и отговорни. Чудесно се справяте като човек, с когото да се комуникира, лесно можете да помогнете на другите да изразят себе си правилно. В любовта партньорът ви е центърът на света за вас.

10 юни – 7 юли

Дъб

Вие сте силни, способни и верни хора, на които може да се разчита във всяка ситуация. Чувствате се предопределени по рождение да се грижите за по-уязвимите от вас. Държите се мило, щедри сте и се стремите да внесете промяна към по-добър живот за всеки от обкръжението ви. Оптимизмът ви привлича лоялни приятели и романтични партньори в любовта. Все пак имате нужда от подреден живот с подкрепящ ви човек, на когото да се облегнете като на скала в бурно море. Търсете го, защото понякога и силните изпитват слабост.

8 юли – 4 август

Джел, самодивски чемшир

Вие сте талантлива и тактична личност. Винаги успявате да изработите план, с който да преодолеете проблемите си, както и да покажете на останалите как да продължат напред. Уверени сте в способностите си, знаете възможностите си, но понякога може да се сторите леко дразнещ или дори плашещ за хора, които не ви познават добре. Откриете ли се обаче, те разбират, че в същината си сте мек като масло. В любовта се нуждаете от оптимистичен партньор, който да ви връща на земята в моменти на нереални мечти.

5 август – 1 септември

Лешник

Отлично умеете да разграничавате детайлите и имате страхотна памет. Трудно ви е да си почивате, когато нещата не са по конец – продължавате да подреждате, сортирате, анализирате, докато всичко си дойде на мястото. Понякога вашите познания са толкова впечатляващи, че може да се сторите на някого (или дори на себе си) като всезнайко. В любовта имате нужда от чувствителен и насърчите­лен партньор, който да ви разбира.

2 септември – 29 септември

Лоза

Родени сте 6 периода около есенното равноденствие, което ви прави лесно податливи на промени в настроението. В работата си сте дипломатични и ви харесва да сте в екип с хора, с които заедно споделяте мнения и идеи, правите правилни избори и постигате отлични резултати. В любовта се чувствате най-добре с чаровен и елегантен партньор.

30 септември – 27 октомври

Бръшлян

Имате неутолима жажда за живот и сте много щедри по природа. Тъй като сте родени в период, когато слънцето грее все по-кратко през деня, знаете как да се възползвате от всичко, което ви е дадено тук и сега. Постоянствате с усмивка там, където другите бързо-бързо се отказват, и успявате. Надарени сте с несломима вяра, че всичко ще завърши добре, независимо от обстоятелствата. Затова ви привличат хора, които са активни, уверени и динамични. Гледате напред, без да носите товар от миналото – просто го отминавате и продължавате.

28 октомври – 24 ноември

Тръстика

Вие сте от типа силни, но тихи хора, най-добрите пазители на тайни. Чувствате се живи, когато сте достигнали до дълбините на сърцето на хората и събитията около вас. Всяка интересна история е нещо, на което не можете да устоите – питате и разпитвате, докато не разкриете и най-дребните детайли. Заради това може да изглеждате понякога като клюкари в очите на околните, но всъщност сте родени за отлични изследователи или научни работници. Когато откриете някого, който ви обича, сте верни, страстни и отдадени партньори, пише Журнал за жената.

25 ноември – 23 декември

Бъз

Обичате да живеете на висока скорост и сте жадни за предизвикателства и силни усещания. Цените много разнообразието в живота и сте готови да поемате рискове в името на всичко ново, невидяно, неопитано. Родени сте в период, когато слънцето е преминавало за кратко по вашата „улица“, и затова сте дарени с умението да се възползвате от всяка появила се възможност. В любовта имате нужда от партньор с вашия праг на бързо отегчение, за да споделяте заедно апетита си към нови и нови авантюри и приключения.

Прочетете още по темата тук:

Кое дърво сте, според рождения ви ден?

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар