ТОП идеи за уникален зимен уикенд (втора част)

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Първа част

Организирайте си бой със снежни топки. Започнем ли, просто не можем да се откажем – битката доставя такова удоволствие, а наистина е и здравословна. Важно е през зимата да се движим достатъчно, да поддържаме активно кръвообращението и да прогонваме лошото настроение. Иначе през студените месеци страдаме заради по-късия ден, серотонинът намалява поради липсата на достатъчно светлина. А така с движението си при битката с топки увеличаваме продукцията му.

зима уикенд

Как да организирате чудесен зимен уикенд?

Не може и без снежен човек. Това е един чудесен начин да прекараме няколко часа на въздух и в забавления. А да направим снежен човек е прекрасна възможност да свършим нещо заедно със семейството си.

Който сътворява смешната фигура с оранжевия морков, успява с това да укрепи и чувството за взаимност между децата и родителите. А знаете ли, че най-големият снежен човек на света е направен през 1995 година в японския град Окура – бил е висок 29,43 м.

Изведете и домашните любимци в снега. Нищо не може да спре кучетата, когато усетят прясно навалелия сняг. Търкалят се в него, гонят се и когато дойдат с побелялата от сняг муцунка, можем само да ги прегръщаме и да се радваме.

Разходката ще се отрази много добре и на нас. А когато сме в гората, да не забравяме, че и други животинки оставят следите си в снега. Да отгатваме на кое животно са, е доста интересна игра.

В края на зимния ден не забравяйте за топлината на огъня. Ако сте в хотел, на хижа или имате домашна камина, запалете я. Или запалете свещи. Бумтящият пламък затопля измръзналите пръсти, топлината се разлива по цялото тяло. А един топъл чай или грог се грижат за вътрешната топлина.

Светлината от камината или свещта стопля и душата. Разбутва лошото настроение и веднага ни става уютно. Просто се влюбваш в зимата, когато дървата пукат, докато навън вее студеният вятър.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар