Посрещнете Новата година с повече блясък!

Тържествата, които се задават в края на годината, са идеален повод най-после да се престрашите да облечете дързък и бляскав тоалет

glitter-dresses

За посрещането на новата 2017-а световните дизайнери лансират заслепяващи златисти облекла. За да се подчертае царственото им излъчване, те са обогатени с драперии, бродерии, вплетени в тъканта релефни цветя.

Решите ли да разпръсквате златист блясък от глава до пети, се уверете, че дрехата и аксесоарите са в еднакъв нюанс. В случай че предпочитате по-скромните облекла, е достатъчно само един елемент от тоалета да е в златисто – например дълги ръкавици, обувки на зашеметяващи токове или изящна чанта-портмоне.

Модно е също сребристото, клонящо към бяло. Студеният му блясък напомня на огрян от луната сняг. Сребристите тоалети са по-подходящи за брюнетки, отколкото за блондинки. Повечето са пищни също като златистите. Полите и роклите са силно разкроени и надиплени, блузите са в буфан ръкави, триизмерни украси се открояват върху аксесоарите.

И през тази година дизайнерите не са забравили класическата малка черна рокля. За разлика от златистите и сребристите тоалети тя е скромна, с дължина до средата на коляното и линия, която следва извивките на тялото отблизо. Целта е вниманието да се фокусира не върху дрехата, а върху фигурата. Носи се с бляскави и сексапилни аксесоари.

Вечна класика са яркочервените рокли, защото не съществува цвят с по-празнично излъчване.

През тази година се налагат и облеклата в зелено, които искрят като бонбонени опаковки. Внимавайте обаче – те не стоят добре на всяка жена и трябва старателно да подберете нюанса, който хармонира с кожата, косата и очите ви. По правило блондинките изглеждат по-добре в светлите вариации на тревистия цвят, а брюнетките – в тъмните. Червенокосите дами са единствените, които могат да си позволят най-ярките му нюанси.

Дори да решите да посрещнете новата година по дънки, е желателно да вложите празнична нотка в тоалета, пише „Всичко за семейството“. Комбинирайте спортния панталон с обувки на тънки и високи токове, сложете бляскаво бюстие, украсете косите си с искряща шнола или диадема.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар