Ако искате да получавате повече подаръци, научете се как да ги приемате!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Наближават най-обичаните празници – Коледа и Нова година. На тях се купуват много подаръци. По тази причина искаме да ви запознаем със съветите на специалистите.

Как да приемете подарък

Как да приемете подарък

Ето как психолозите обясняват как трябва да реагирате на подарък от мъж, за да му се иска да ви подарява пак и още много пъти!


Уважаеми кавалери, при избор на подарък имайте предвид следната информация:

-31% от мъжете подаряват лакомства, а само 11% от жените се радват на тях!

-5% от мъжете подаряват техника, а 18% от жените се надяват да я получат!

-9% от липса на фантазия подаряват пари, а 22% от дамите одобряват този жест!

-16% подаряват бижута, въпреки че за такъв подарък мечтаят 36% от жените!

Обратна връзка

Задължително е да се зарадваш. Когато гаджето не вижда реакцията ти, подсъзнателно му се струва, че не го обичаш. Ако ти подари някакво бижу, а ти отговориш с хладно „Благодаря”, рано или късно ще реши, че напразно се напъва, и може да спре изобщо с подаръците.

Не само на думи

Внимавай за невербалните сигнали, които изпращаш. Задължително се усмихвай и колкото се може по-дълго разглеждай подаръка. Ако е техника – започни да пипаш настройките, украшенията Задължително пробвай, а бонбоните опитай.

Виждам те

След това отдай цялото си внимание на мъжа. Дълго и дълбоко го гледай в очите. Влиянието на ендорфина върху мозъка на силния пол, след като приложиш схемата „поглед върху подаръка – поглед върху него”, е напълно сходно с това на ефекта от наркотик.

Всичко помня

Ако си получила нещо по-стойностно от картичка за рождения ден, споменавай го известно време на глас. Нека дори след седмица да чуе колко ти харесва новата чанта на любимата ти марка.

Разум и чувства

Истинската близост при партньорите се постига, когато споделят душевни преживявания. За да покажеш на гаджето си колко ти е близък, използвай фрази, които описват твоите емоции: от баналното „Цялата настръхнах” през „Загубих дар слово” до „Сърцето ще ми се пръсне от радост”.

Алое вера гел “ Леки крака“ 125мл С бърз охлаждащ ефект! Незабавно усещане за свежест, облекчение и комфорт!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар