Трикове, с които ще изглеждате по-слаба

Заложете смело на вертикалните райета

слаба

Заложете смело на вертикалните райета


Всяка една дама иска да изглежда перфектно и разбира се по-слаба, отколкото е в действителност.

Благодарение на няколко лесни трика можете да изглеждате по-слаба, без да се налага да се подлагате на дълги и изтощителни диети.
Достатъчно е просто да изпълните няколкото лесни правила, които ще ви разкрием и неминуемо ще изглеждате по-слаба.

Първият съвет е да избирате монохромно облекло.
Изборът на един цвят или нюанс отгоре до долу в облеклото ви ще създаде оптически права линия, която ще ви помогне да изглеждате в очите на околните по-висока и по-слаба.

Заложете смело на вертикалните райета.
Прилагането на този класически трик несъмнено ще свърши отлична работа. Вертикалните ивици притежават свойството да създават дълги линии, които моментално създават впечатлението, че сте по-слаба.

Избирайте панталони и поли, които са с по-висока талия (точно над пъпа). По този начин ще стегнете талията си и ще създадете оптическата измама, че сте по-слаба.

Следващият трик, който ще ви е от полза е да заложите на V-образното деколте. По този начин ще издължите оптически фигурата си и ще насочите вниманието на околните върху лицето и деколтето, а не върху долната част на тялото ви.

Добре е да имате под ръка чифт остри обувки на висок ток и в телесен цвят. Благодарение на тях краката ви ще изглеждат по-дълги, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар