Елиминирайте черните точки само с два продукта

Не се налага да давате луди пари за процедури в козметичния салон

черните точки

Не се налага да давате луди пари за процедури в козметичния салон


Черните точки са проблем, който измъчва всяка втора жена.

Не е необходимо обаче да ходите в козметичен салон или да се подлагате на скъпи процедури, за да се отървете от черните точки. Ще ви докажем, че този проблем не е толкова труден и можете да се правите с него дори и в домашни условия, при това със същия ефект и без да давате луди пари.

За да премахнете черните точки, които се съсредоточават основно по носа, челото, горната част на гърба и по брадичката, се нуждаете от вазелин и прозрачно стреч фолио.
Процедурата се прилага задължително след излизане от банята.

След като излезете от банята, намажете проблемните области с вазелин и ги покрийте със стреч фолиото. Отгоре върху него сложете и кърпа, която предварително сте затоплили.
Останете така няколко минути (около 10 минути), докато се получи загряващ ефект.
След това махнете кърпата и стреч фолиото и избършете вазелина с чиста кърпа. Това е цялата процедура за премахване на черните точки. След нея от тях няма да има и следа.
Не прекалявайте с прилагането на този лесен метод.

Дерматолозите препоръчват да се прилага веднъж-два пъти месечно. Не се притеснявайте, тъй като две процедури месечно, са напълно достатъчни да се избавите от този проблем, пише framar.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар