Нещата, които една дама никога не трябва да прави за мъж

Никой няма право да се опитва да ви промени

дама

Никой няма право да се опитва да ви промени


Нито една уважаваща себе си дама, не бива да допуска никога в живота си да прави някое от тези неща за мъж.

Вероятно всяка дама си има свой списък със забрани, свързан с мъжете, но в следващите редове ще ри разкрием границите, които не бива да се прекрачват.
Вероятно сте чели достатъчно материали, в които е посочва какво трябва да направи една дама, за да привлече любовта на партньора.

Е, ние ще ви разкрием какво НЕ трябва да правите:

1. Не се отказвайте от мечтите си
Никога не се отказвайте от мечтите си. Ако вашият партньор се опитва всячески да ви подскаже, че времето за тях отдавна е отминало, то трябва сериозно да се замислите дали искате да прекарате останалата част от живота си с него.

2. Не правете нищо против вижданията си
Не позволявайте на никого да ви принуждава да правите нещо, което е против вижданията ви, както и да се подиграва с нагласите и убежденията ви.

3. Не спирайте да се променяте
Не си забранявайте промяна във външния вид само защото партньорът ви е против. Ако искате да се превърнете от брюнетка в блондинка, то го направете и се замислете дали партньорът ви не се опитва да ви наложи сериозни ограничения, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар