Грешките, които ви обричат на бедност

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Може би и вие ги допускате

бедност

Може би и вие ги допускате


Консултантът по лични финанси Стойне Василев разкри основните грешки, които водят до бедност.

Вероятно всеки един от вас е имал момент, в който не е успявал да разпредели правилно приходите си и се озовавал без пари в джоба.
Консултантът по лични финанси Стойне Василев разкри които са основните грешки, поради които се стига до бедност и които хората често допускат.

Ето ги и тях:

1. Не знаем къде отиват парите
Случвало ли ви се е да се чудите къде са ви отишли парите? За да поправите тази грешка, която също води до бедност е добре да започнете да си записвате всички разходи. По този начин ще можете да анализирате кои от тях можете да намалите и кои да премахнете изцяло.

2. Активи
Следващата грешка водеща към бедност е влагането на финансови средства само в един актив (ако банковият депозит може да бъде определен като такъв). Влагането на парите в банков депозит при лихва под 1%, не е добра идея.
Финансистът посочва, че никой не е забогатял от банков депозит.

3. Източник на доходи
Следващата грешка, която може да доведе до бедност е да разчитате само на един източник на доходи. Резултатите от скорошно изследване, проведено на територията на страната сочат, че 92% от хората разчитат само на един източник на доходи – заплата или пенсия.
Като се има предвид несигурните времена, в които живеем, това не е добър вариант. При хората на запад 1/3 от доходите им се формират от инвестиции, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар