Изненадай любимия си

Hаправи така, че твоят човек да се почувства наистина специален за теб на Св. Валентин.

Накарай половин­ката ти да усети духа на празника на влюбените с всичките си сетива. Няма по-приятно чувство от това да разбереш, че си успял да направиш някого щастлив, а какво по-хубаво, ако този някой е любимият ти човек. Идеалният повод за това е Денят на влюбените, макар че не би трябвало да правиш мили жестове за важните хора в живота си само, когато има при­чина. В този смисъл, ние те съветваме да запазиш идеите и да ги прилагаш винаги, когато пожелаеш да зарадваш човека до себе си, а най-добрата използвай за празника.

Кутия с романтични идеи
Можеш да подариш на любимия си кутия във формата на сърце, в която да има 365 романтични идеи за всеки ден. Изтеглената бележка ще ви предлага различно занимание, незави­симо дали ще бъде страстно сексуално преживяване, или просто кино вечер за двама.

Можеш да направиш нещо подобно и като напишеш сама бележките в кутията и на всяка от тях изтъкнеш по една причина, заради която го обичаш и си с него. Бъди сигурна, че тво­ят човек ще остане много изненадан от жеста ти и доволен от идеите, които ще открие в кутията.

Горещ подарък
Ще доставиш истинско удоволствие на мъжа до теб, ако го изненадаш с нещо страстно и горещо – например стриптийз по оскъдно секси бельо. Можеш да купиш храни афродизиаци, като шоколад например, а от там нататък да оста­виш всичко на въображе­нието ви. Представителите на силния пол определено оценяват подобни жесто­ве, пък и трябва да знаеш, че така със сигурност ще помни дълго този Свети Валентин.

Само за ценители
Мъжете обикновено не обичат показностите, най-вече, когато става въпрос за чувства. Сред тях обаче има единици, които не се свенят да показват емоциите си и биха се зарадвали, ако любимата им се обясни публично в любов. Ако и твоят човек е от този тип мъже, ето нашите предложения: облепи входната му врата с различни по големи­на сърца и във всяко напиши по едно послание до него; напиши на билборд, по пътя към работата му онова, което искаш да му ка­жеш; изпрати по куриер в офиса му любовно писмо или го заведи на футболна среща и се уговори с организатори­те да изпишат любов­ното ти послание към него на таблото.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар