Всяка зодия си има начин на целуване според характерните си черти! Вижте кой знак каква целувка харесва!

Телецът се стреми да достави максимално удоволствие, Везните го правят като на кино, а Водолеите обичат да изненадват.

Целувките и зодиите

Целувките и зодиите

Каква е връзката между зодиите и начина, по който даден човек целува друг? Според италиански астролози има такава, а астралният знак е определящ дори и в този аспект. Те откриват зависимост между някои характерни черти на всяка зодия и техниката, която предпочитат и използват по време на целувка съответните представители.

Овен

Родените под този знак са страстни и склонни да действат без много да му мислят. Такива са и в целувките. Ако срещнат достатъчно атрактивен обект, който да възбуди интереса им, те няма много да чакат, преди да слеят устни. Целувката на Овена обаче съвсем не е онова, която вероятно мнозина очакват. Тя е завладяваща (тази зодия все пак е свикнала да действа от позицията на силата), интензивна (като усещане), включваща всички възможни техники. Само не и нежна.

Телец

Телците са хора на чувствата. Те издигат в култ плътските удоволствия. Затова и техните целувки са не просто целувки, а върховно изживяване, което с радост споделят със своя партньор в живота. Родените под този знак са много наблюдателни и когато забележат някоя интересна нова техника в тази област, то бързат да я изпробват. Освен това са старателни и всеотдайни. За тях е важно как човекът, когото харесват, ще възприеме целувката и колко удоволствие ще му достави тя.


Близнаци

Представителите на Близнаци са като вятъра: бързи и неуловими. Такива са и целув­ките им: бързи и ефирни, но винаги навреме и доставящи върховно удоволствие. Освен това те са и много креативни, което им помага да изненадат партньора си приятно, дори когато най-малко очаква. И трето – Близнаците са наистина неуморими. Целувките им може да са бързи и понякога кратки, но за сметка на това са много и по всяко време на денонощието.

Рак

Това са може би най-големите романтици сред всички зодии, особено що се отнася до целувки. Те имат нужда от специална атмосфера, за да се настроят. Целувки на улицата? Твърдо не! Раците са далеч от подобни прояви на отношение. Те искат лунна светлина, запалени свещи, любовни думи и жестове, красива музика. Всичко това им въздейства и ги пренася в друг свят. Целувките им са нежни, елегантни, романтични, винаги пълни с послание към другия.

Лъв

Още един романтик, но малко по-различен. Лъвът обожава театралните декори и силния ефект. Освен това мрази проявите на насилие. Всичко това се съчетава по особен начин, когато Лъвът целува. Той иска да бъде задължително център на внимание и всички прожектори да бъдат отправени към него. Но в същото време се опиянява от нежните и романтични действия, от красотата на мига, от тихо прошепнатите в ухото думи. Агресивните целувки по-скоро ще го отблъснат, отколкото възбудят.

Дева

Проблемът на Девата е, че трудно се отпуска и освобождава от всичките си задръжки. Дори по време на целувка тя продължава да разсъждава, анализира, подлага на критика. Истината е, че Девата не обича силата и се страхува от твърде агресивни партньори, които опитват да завладяват чрез целувката. Но когато попадне на чувствен човек, който чрез нежност и деликатност пробие бронята й, Девата се превръща във всеотдаен и изкусен партньор в целуването, готов дори на по-палави номера.

Везни

Везните са мечтатели. Освен това обожават ретро атмосфера. Перфектната целувка в техните очи трябва да е събирателен образ на всичко това. Тя трябва да е едновременно романтична като на кино и нереално вълшебна като в приказка. Те не обичат припряните действия и бруталното отношение. А и имат нужда малко да се отпуснат преди да пристъпят към целувката. Колкото повече времето и мястото предразполагат, толкова по-готови ще бъдат те. Е, трябва да срещнат и подходящия партньор, разбира се, което за тях е от огромно значение.

Скорпион

Скорпионите са страстни, драматични, огнени и доминиращи. Всичко това може да бъде видяно и почувствано в техните целувки. Те не просто целуват, те изгарят човека до себе си. А и насищат момента с толкова много драматизъм, че партньорът им получава усещането за нещо свръх емоционално, след което се чувства буквално изпепелен. Но такива са Скорпионите – обичат да се отдават с всичката сила на емоциите си, но и вземат много. Освен това са любители на екзотиката. Целувката им е пълна с изненади.

Стрелец

За Стрелците целувката е част от забавлението, което предшества по-сериозните действия, а именно секса. Но пък те умеят да я преобразяват според момента и мястото. Целувката им може да бъде забавна, романтична, страстна или открадната. Плюсът им е, че притежават богато въображение и го вкарват в действие, когато трябва да изненадат по този начин своя партньор. Това съвсем не означава, че не влагат чувства в целувката, напротив – те я насищат с послания, но тя е само път към следващата стъпка.

Козирог

Още един знак, който трудно се отпуска и още по-трудно преодолява притесненията си. За да се стигне до целувка, за Козирога е от изключително значение човекът отсреща да спечели доверието му. А това не става лесно. След като обаче се случи, представителите на тази зодия се отпускат и изпадат в другата крайност – нямат спирачка и са готови да опитат всичко, независимо дали на партньора му харесва или не. Целувката на Козиро­га е преобладаващо нежна и повече защитна, отколкото предразполагаща.

Водолей

Целувките на хората, родени под този знак, са весели, безгрижни, пълни с настроение, но не инфантилни. Има обаче нещо още по-характерно за Водолеите. Те обичат да си откраднат целувка. За тях това е най-сладкото и изкушаващо преживяване. Готови са да изненадат партньора си по този начин на място и сред хора, което да го постави в неловка ситуация. Самата целувка не провокира с нищо и не е проява на лош вкус, но идва в неподходящо време.

Риби

Романтични и загадъчни по характер, Рибите влагат същите емоции и когато целуват. В интерес на истината това е една от най-сдържаните зодии по отношение на целуването. Няма да ги видите да правят това открито и пред хора. Не поради липса на чувства или желание, а защото се притесняват и считат това за твърде интимен акт, за да бъде споделян пред всички. Но когато са насаме със своя партньор превръщат целувката в атрактивно преживяване.

Източник: Журнал за жената

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар