Грим: 6 често допускани грешки, които състаряват

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Това са 6 често допускани грешки в макиажа, които не само имат лош краен резултат, но и състаряват

grim
Очна линия на долния клепач – грешка

Визуално намалява окото. Поставена на горния клепач, отваря погледа. Нанесете молив – в кафяво или сиво, на горния клепач и минете само горните мигли със спирала.

Плътен слой тонален крем

Категорично състарява – влиза в бръчките и привлича вниманието. По- добре е да използвате леки основи, тонални кремове с хидратиращи агенти и ВВ-кремове. След като нанесете фон дьо тена, нежно притиснете влажна гъба върху зоната с бръчки, за да попиете излишното.

Два-три слоя спирала върху миглите

Това е най- честo срещаната грешка. Тушът е за обем, дължина и цвят на ресниците. В противен случай миглите се слепват и стават на „кичури“. В този случай помага специалният гребен, който разделя миглите.

Контур за устни – тъмен или в един тон с червилото

Ако е много тъмен, контрастът е неприятен, а визията – кокетираща. Иначе използването на молив за устни предотвратява размазването на червилото. Правилният цвят на контура е един тон по-тъмен от червилото. Ако преди него напудрите кожата, багрилото ще държи по-дълго време. С напредване на възрастта линиите на устните се губят, затова по-достолепните дами нека ги очертаят, но с молив в тон с цвета на червилото.

Блестящи сенки за очи

По-добре матови, защото другите влизат в гънките на клепача и се набиват в очи. Блестящи слагайте само във вътрешния ъгъл на окото – така го отваряте.

Сън с макиаж

Това е най-ужасното престъпление спрямо кожата. Без значение колко е часът и колко сте уморени, почистването на грима е задължително, пише „Всичко за семейството“. Иначе порите са запушват и това може да доведе до поява на пъпки и черни точки, а гримът за очи да предизвика възпаление.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар