Това цвете е ключът към щастието на всички жени

Ти лайф за Лекува

Неслучайно го наричат „женско щастие”

цвете

Неслучайно го наричат „женско щастие”


Това цвете носи истинско щастие на притежателките си.

Въпросното цвете, което всяка жена трябва да има в дома си, се казва Спатифилиум. Съществуват различни разновидности на това цвете, но вариантът, в който то цъфти в бяло, трябва да е неизменна част от дома на всяка дама.

Освен, че ще ви радва с красотата си, то ще изпълни дома ви с щастие.
Запознати твърдят, че въпросното цвете носи положителна енергия в дома ви. За онези от вас, които не са омъжени, това цвете ще се превърне в истинска благословия и ще ви помогне да откриете половинката си.

В случай, че сте в редиците на омъжените дами, ако някой ви подари това цвете, съвсем скоро ще разберете, че очаквате рожба.
В този ред на мисли спатифилиумът е прекрасен подарък за онези от вас, които от доста време се опитват да се сдобият със собствена рожба, но опитите им се провалят.

Неслучайно наричат спатифилиумът „женско щастие”.
През годините се е утвърдило, че цветето носи късмет и хармония в дома на притежателката си. Ако все още не сте омъжена и получите като подарък това цвете, то в най-скоро време ще получите и предложение за брак от партньора си.

Именно поради всички тези причини, „женското щастие” се е превърнало в едно от най-често подаряваните растения, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар