Всеки от тези камъни има сила да ви помогне! Вижте кой за какво да използвате и как да се сбъдне желанието ви!

С тези камъни може да увеличите шансовете си , защото притежават мощни природни сили. Вижте кой камък за какво можете да използвате.

Колекция от кристали

Колекция от кристали

Как да се сбъдне желанието

Основното правило зa успеха на всеки ритуал зa изпълнение на желание е искрено да вярвате, че ще се случи. Ако искате нещо да стане, не бива да се съмнявате, че е възможно.

Второто е да сте честни към себе си и да се стремите само към добри, светли цели. Нито един ритуал няма да помогне, ако се опитвате да ощетите или накажете друг човек. Така по време на ритуала ще сте доволни от това, което правите.

Третото условие е да сте конкретни в желанието си – така ще улесните Вселената.

Зелен сподумен (хиденит)

hiddeniteТози красив минерал с преливащи се зелено-жълти оттенъци е не само радост за очите, но и пазител на парите ви. Благодарение на влиянието му върху чакрата на сърцето, хиденитът ще ви помогне да се научите да цените това, което вече притежавате, вместо все да си мислите, че трябва да развържете „кесията“ си по-широко, за да се почувствате по-добре.

Как да го използвате? Опитайте се първото нещо, което правите сутрин, да е да държите камъка в ръката си, докато си записвате 10 неща, за които сте благодарни в живота си. Ще се изненадате колко много може да прибавите към благодарствения списък – пробвайте и ще се уверите, че всяка сутрин има с какво да допълните списъка.

Жълт цитрин

citrineТози камък, както и повечето жълти на цвят, отваря съзнанието за нови мисли, свързва се с мотивацията и силата на волята. Цитринът е познат и като минерал на парите, но не защото ще ви ги „напечата“ сам, а защото увеличава увереността в собствените ви умения за постигане на целите ви. Освен това този камък е сред малкото, които не поемат по никакъв начин отрицателна енергия.

Как да го използвате? Сложете цитрин като декоративна украса някъде в дома или офиса си и той ще създаде необходимата атмосфера, за да сте по-самоуверени и мотивирани. Така ще дойдат по-бързо и парите в сметката ви.

Син калцит

blue-calciteТози кристал ще ви отърве от тревогите за парите и безсънните нощи заради финансовата ви несигурност. Така синият калцит ще ви помогне да се отпуснете и да релаксирате пълноценно, за да съберете сили за постигане на целите си.

Как да го използвате? Опитайте да медитирате с него, като го сложите върху слънчевия си сплит. Според специалистите по време на сеанса синият калцит ще деблокира всички емоционални задръжки, които пречат на рога на изобилието да потече към вас.

Зелен мъхов ахат

moss-agateТози полускъпоценен камък ще ви помогне да оцените безценното приятелство. Колкото и капитали да натрупате, не всичко се купува с пари. Затова вместо да харчите за светски партита, организирайте сбирка на приятели, просто се обадете и предложете да се видите на по бира, да речем. Всеки си плаща сам, но компанията си заслужава, повярвайте, срещата ви ще стане традиция.

Как да го използвате? Носете в себе си ахата, когато организирате сбирката на старите приятели. После може да го държите постоянно в чантата или джоба си, така ще заздравите връзката с „дружината“. Бонус ще ви е, че зеленият ахат се свързва и с късмета, така че би трябвало да спечелите скоро и неочаквани пари.

 Син халцедон

Blue_ChalcedonyВ моменти на слабост, когато се чувствате изоставени, дори уплашени, че сте сам самички на света, синият халцедон ще ви „подаде ръка“ и ще ви измъкне от дъното на депресията. Този скъпоценен камък притежава силата да ви вдъхне самоувереност и да ви накара първо да обичате себе си, за да ви обичат и другите.

Как да го използвате? Пробвайте да го носите на верижка като копие около врата, за да е с вас по всяко време – човек винаги има нужда от позитивни вибрации.

Жълт лабрадорит

labradoriteТози красив кристал събужда творческите заложби, умението да майсторим нещо със собствените си ръце. А наистина е учудващо колко пари харчим за покупката на разни работи, които вероятно бихме могли да си направим сами. Опитайте да настроите творческите си сили, като отделите известно време в майсторене на подаръци за близки и приятели. Скоро ще се уверите, че това хоби ви носи удовлетворение и ви пести пари.

Как да го използвате? Опитайте се да имате в себе си жълт лабрадорит постоянно, за да е будна креативността в и. Винаги проверявайте дали е с вас, когато сте настроени за творческа работа, за да впрегнете и неговите сили в процеса.

Зелен авантюрин

green aventurineПризнат като талисман, който носи късмет, този полускъпоценен камък ще ви предпази и от завист, породена от чужди материални притежания. Така че следващия път, когато ви обземе подобно чувство при вида на новата скъпа рокля (чанта, кола…), която си е купил ваш приятел (колега, роднина), зеленият авантюрин ще го победи в името на вашата безопасност. Защото нали се сещате колко пъти сте харчили безотговорно последните си пари, само за да не останете по-назад от някого!

Как да го използвате? Сложете вкъщи или в офиса на писалището си (до компютъра) зелен авантюрин, за да ви напомня какво трябва да обуздавате, когато се опитвате да спестите от излишни покупки. За да сте още по-сигурни, може да държите в ръка камъка, докато някой ви се хвали с нова придобивка – така няма да изпускате от вниманието си бюджета, който сте отделили за покупки само на необходими неща.

Източник: Журнал за жената

Пригответе си лечебен еликсир със скъпоценни камъни по тази рецепта!

Вижте значението на тези скъпоценни камъни!

Удивително! Трябва да видите как помагат скъпоценните камъни и кристалите!

 

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар