Тези насекоми са изключително здравословна храна

Вероятно само мисълта, че ще хапнете нещо подобно ви кара да настръхнете

насекоми

Вероятно само мисълта, че ще хапнете нещо подобно ви кара да настръхнете


Оказва се, че някои от насекомите, които са ни неприятни, са изключително здравословна храна.

Така например похапването на различни насекоми като щурци и скакалци, та дори и червейчета, се е превърнало в истински хит.
Разнообразието от биохрани на пазара расте с всеки изминал ден, но едва ли сте предполагали, че насекоми като щурците например са изключително здравословна храна, която е добре да добавим към менюто си.

Вероятно само мисълта, че ще хапнете нещо подобно ви кара да настръхнете.
Но пък, ако сте от хората, които обичат да опитват новости, то вероятно не след дълго ще имате възможността да хапнете някое от тези насекоми, тъй като модната тенденция вече се пренася и у нас.

В ефира на Нова тв, Кремена, която е непоправим ентусиаст и обича да опитва новостите, си отглежда насекоми, годни за консумация.
Тя не крие, че си приготвя изключително вкусни храни с щурци, скакалци и червейчета.
При все, че в световен мащаб около 2 милиарда души консумират такава храна, търговията с нея в Европа, Австралия и Северна Америка тепърва започва да процъфтява и то в предимно смлян вид.

Въвеждането на насекоми в хранителния режим на хората не е само с цел по-здравословно меню, а и с идеята за грижа за околната среда, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар