Специалисти разкриват как да забременеете по-лесно

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не се доверявайте на всякакви измишльотини по тази тема

забременеете

Не се доверявайте на всякакви измишльотини по тази тема


Специалистът д-р Пейс разкрива как да забременеете по-лесно.

Ако от известно време правите опити да забременеете, а нещата не се получават, не бива да се отчайвате. Трябва да имате предвид, че психическото напрежение пречи за осъществяването на това начинание.

Ако искате да забременеете не ограничавайте интимните си ласки с партньора само в дните, в които знаете, че шансът това да се случи е доста голям.
Правете го винаги, когато имате желание за това и бременността ще дойде.

Експертът разкрива, че жените, които искат да забременеят се подлагат на какви ли не мъчения – някои слагат възглавница под кръста си по време на половия акт, други пък остават с часове с крака, вдигнати на стената и какви ли още измишльотини.

Д-р Пейс съветва, ако искате да забременеете по-лесно да не се доверявате на такива измислици, но пък наистина е добре да останете поне пет минути да полежите в леглото след полов акт.

И без това след такова преживяване едва ли бързате да се изстреляте от леглото, а се сгушвате до партньора си като малко котенце.
Гинекологът Стюарт Лавери пък посочва, че съветите за спазването на определени пози също граничат с измислица. Няма научни доказателства, че ако заложите на дадена поза шансовете ви да забременеете са по-големи в сравнение с останалите, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар