Майка му ни направи магия

алкогард промоция

Дойде у нас на гости, след това намерих в гардероба си странен предмет

111111

Не знам дали сте имали проблема, с който се сблъсквам сега. Майката на приятеля ми ни направи магия. Няма друго обяснение за неговата промяна. Само допреди няколко месеца бяхме най-щастливата двойка, а сега не спираме да се караме и за най-малкото нещо. Правехме планове за семейство, за деца, вече дори и за това не говорим.

Аз и моя приятел се запознахме случайно покрай една колежка. Той е работел в предишния й офис, един ден тя се видя с него на улицата, запозна ни. Стана наистина случайно. След месец ме пита искам ли да излезем тримата, направихме го, а аз останах очарована от него. Виждахме се около месец, преди той да ми предложи да заживеем заедно. Стана малко набързо, но и без това не излизах от апартамента му, всяка вечер той ме придумваше да остана у тях.

Така минаха няколко месеца и бяхме наистина щастливи. До момента, в който не ме запозна с майка си. Знаех, че този момент трябва да дойде, но се притеснявах, че може да не ме хареса. Той ме уверяваше, че тя щяла даже да бъде щастлива, че синът й най-после си е намерил такова момиче.

Тя пристигна от провинцията с няколко куфара, както се оказа после – зимнина за синчето, дънки „твоите са остарели, маме, тя не ти ли е купила“ и куп други глупости. През цялото време не спря да ми прави забележки, а аз се свивах все повече и повече. Най-лошото беше, че той въобще не реагира, сякаш го приемаше за нормално.

Когато тя си тръгна, един ден намерих в гардероба си странен предмет – като муска, увито бяло парче плат, в него имаше косми, нещо като половин зъб и всичко това завързано с червен конец. Много се уплаших, а знам, че няма кой друг да е пъхнал това, защото само майка му е идвала при нас. Попитах приятеля ми какво е това, той ми се присмя и дори се скарахме, когато го обвиних, че майка му ни е направила магия. Истина или не, от този ден нататък отношенията ни се влошиха. Мисля, че тя просто не е искала да бъда със сина й.

Отчаяна съм, не искам да ходя по врачки, но се страхувам, че ако наистина това е магия, трябва да я разваля по някакъв начин. Искам да си запазя приятеля, момчето, което обичам и пак да си бъде всичко, както преди.

Стела В. 28 години, София

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

1 коментар

  1. Елена Михайлова says:

    Хвърли това нещо в течаща вода. И после не се обръщай назад докато не си пристигнеш в вкъщи. Отиди в четвъртък в църквата Св. Неделя , там четат Киприянови молитви. Носи бельо на двама ви. По време на молитвата ще го миросат или поръсят със светена вода. След това носете бельото 3 дни. Изпери го в леген и водата хвърли в цветна леха.

Добавете коментар