Как да кажеш „Обичам те“ без думи?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всяка жена е различна. От маниера, с който завива кока в косите си, чак go начина, по който иска и е готова да дарява ласки и внимание

обичам те
Понякога е шумна и безразсъдно смела, друг път е плаха и нерешително слаба. В повечето случаи обаче е искрена. Както в любовта, така и в безлюбовието. И обича да говори за това. По-често, отколкото на мъжете им се иска.

Изразяването на любов не е задължително да е облечено в материя и думи, въпреки че и без тях не може. Понякога малките, невеществените, безмълвните жестове говорят повече. Казват всичко.

Приемете вечерния таим аут

Или времето, което му е нужно, за да изключи от скоростта на деня и да се пусне по инерция за малко. Да разсее мислите си от напрежението, от съревнованието, от това, което ежедневието го кара да бъде. За да може да се прибере у дома духом. Някои мъже се хващат от вратата за дистанционното на телевизора, други си пускат пердето пред електронната игра, трети предпочитат да се скрият в банята.

Естествено, на вас ви кипва – и семейството, и домакинството вас чакат. Приемете го. Мъжете са устроени по друг начин и наистина им трябва време, за да превключат на семейни вълни. Дайте им го.

Слушайте

Дори ако разговорът ви се струва незначителен, безинтересен. Да, има много сериозни теми, по които ви се иска и вас някой да изслуша, а главата ви пуши от задачи и ангажименти. Истината обаче е, че те няма да избягат, нито ще настъпи армагедон, ако спрете за секунда и видите повторението на гола по телевизията. Не без основание са ви обявили за царицата на мултитаскинга.
Всичко е в споделянето, голът всъщност няма значение.

Не настоявайте да имате и „мъжката вечер“

С нея връзката ви няма да стане по-богата, нито по-здрава, още по-малко по-интересна. Но мъжете имат нужда от нея. Да я опръскат с бира, да я огласят гръмогласно и да я разкрасят с небивалици. И не, на нея не се говори само за жени. Имайте повече доверие в момчетата.

Прочетете мислите му

Не е трудно, и без това го правите през цялото време. Този път обаче впрегнете позитивната енергия в действие и сменете пяната му за бръснене преди флаконът да е капитулирал окончателно, знаете, това го влудява. Щe се сетите и за други добрини, с които може да припомните на любимия човек до себе си, че е точно такъв.

Потупайте го по рамото

Не пред приятелите, пред родителите, пред колегите, макар че надали ще ви спре. Потупайте го тихо, насаме. За това, че може да се облегнете на него, докато носи децата на раменете си, а торбите с пазара в ръцете си. И не само, вие знаете защо.

Уважете мечтите му

Човек е точно толкова голям, колкото големи са те. Но всеки ги вижда различно високи от своята камбанария, пише „За жената“. Не е нужно да ги разбирате, да ги споделяте. Не е нужно да ги реализирате. Само не ги омаловажавайте.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар