Премахнете зъбната плака в домашни условия

Тази смес има мощно почистващо действие

зъбната плака

Тази смес има мощно почистващо действие


Малцина знаят, че могат да премахнат зъбната плака, без да се налага да посещават зъболекарския кабинет.

Отстраняването на зъбната плака е от огромно значение за състоянието на зъбите ви. Редовното й премахване гарантира здрави зъби. Ако не можете да посещавате редовно зъболекарския кабинет за тази процедура или не е по джоба ви, можете да премахнете зъбната плака и в домашни условия.

Пригответе си смес от 100 мл. вода и 5 капки етерично масло от лимон.
Това масло е мощен убиец на бактериите, които често водят до лош дъх в устата. Освен това предотвратява образуването на неприятната жълта плака върху зъбите.

Водата сложете в съд, който можете да затворите добре. Най-добре е това да е стъклен буркан. Добавете капките етерично масло от лимон и затворете буркана добре. Разклатете го, за да се смесят двете съставки. След всяко измиване на зъбите използвайте тази вода. Не след дълго от зъбната плака няма да има и следа, без да се налага да стъпвате в зъболекарския кабинет.

Тази смес играе отлично ролята на вода за уста, която, ако трябва да си купите от магазина няма да ви струва жълти стотинки. Не забравяйте, че тя в никакъв случай не може да замени редовното миене на зъбите, пише framar.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар