Привлечете късмета и просперитета с добре подбрано облекло

За вертикалния аспект на аурата – различните енергийни центрове, или чакри (сексуална, сърдечна и т.н.), се знае и пише много

стив

Те отговарят за духовното развитие. Но съществува и хоризонтален аспект на аурата, свързан с материалната реализация на дванадесетте направления в живота на човека, или според астролозите – 12-те дома на хороскопа.

Хоризонталният и вертикалният аспект на аурата са тясно свързани. Ако има проблеми в някоя област, страда цялата система. Осъзнайте, почувствайте и укрепете дванадесетте зони на вашия успех.

Първият дом се намира под покровителството на огнения знак Овен. Там са прословутите „одежди, по които посрещат“. Нашият стил на обличане, маниери, това как ни възприемат околните често са определящи и влияят върху всичко останало: не само върху кариерата и личния живот, но и върху здравето. Спомнете си поговорката, според която жената се чувства толкова добре, колкото добре изглежда. Същото се отнася и за мъжете.

Нямате пари или време, за да си купите нещо ново – това са измислени оправдания. Главното е търсенето на собствен индивидуален стил, за чието създаване не се изискват кой знае какви средства. Вечните джинси, черна фланелка и бели маратонки на Стив Джобс не са толкова скъпи. Но благодарение на това, че той се появява навсякъде в тях, този на пръв поглед банален образ привлича успеха към него. Главното е да чувствате, че това е ваше, че ви е добре, че в тези дрехи сте органични. Проблемът на повечето хора е, че се страхуват да се отличават от тълпата, да привличат вниманието към себе си. Всички искат процъфтяване, любов и успех, но не всички са съгласни да направят първата крачка, да дадат на Вселената някакъв разпознавателен знак, за да ги забележи и благослови.

Индивидуалният стил е онова, което всеки ден ви прави да не приличате на хората, с които пътувате в метрото, с които работите в офиса или с които живеете в един блок.

Никога няма да постигнете успех, ако не откриете пролука в дрескода, продиктуван от навиците или от ръководството на вашата фирма.

Мнозина се стремят да се обличат скромно и неоткрояващо се от страх да не изглеждат безвкусни или прекалено ярки. Но подобен избор е задънена улица. От гледна точка на тънкия свят, всяка реакция на вашия външен вид е жива енергия, която околните споделят с вас.

И хората, доверили се на покровителството на огнения темперамент на Овена, умеят да проявяват в облеклото си своята индивидуалност, събират тази енергия, използват я за своето развитие, хармония и щастие.

Вашата задача е да се научите да преобразувате получената енергия в позитивна, да се адаптирате към всяка реакция на околните към себе си, за да започнат хората да ви виждат.

ПРАВИЛАТА СА:
– ако чуете комплименти, не се опитвайте да ги омаловажите, не се оправдавайте и не обезценявайте казаното;
– ако ви критикуват, не придавайте значение.

Но гардеробът и вещите не са всичко.
Ако искате да предразположите хората към себе си, откажете се от прикритите пози, скръстените ръце и крака. Старайте се по време на беседата ръцете ви да откриват вашите чакри и да ги съединяват с енергийните центрове на събеседника.

Насочвайте дланите нагоре. Когато трябва да утвърдите гледната си точка, добре е да ги обърнете и да направите движение надолу. Възприемайте маниерите и стила на обличане на хора, които са ви симпатични и са успели.

Консултант в обличането и изграждането на имиджа ви може да бъде човек, роден под знака на Овена. Можете да се доверите на съветите му в тази област.

Един от вариантите е грамотно да допълните гардероба си с аксесоари:часовници, украшения, колани, обувки, чанти, шалове – те като магнит привличат успеха и процъфтяването.
Задачата ви е още от утре да излезете от здрача на сивите делници и да станете по-забележими, Що бъде интересно!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар