Попитайте реката – гадание по вода

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Гаданието по вода е едно от най-интересните

река

То позволява да узнаете много неща за своята съдба.

Изберете си камък, формулирайте мислено проблема си и задайте въпрос, чийто отговор бихте искали да чуете. След това хвърлете камъка в реката и пребройте колко кръга са се образували по повърхността.

Пет кръга означава, че желанието ви ще се изпълни, ако се държите по-скромно, постараете се да намерите „златната среда“ и не се стремите към неосъществими неща.

Четири кръга: замисленото ще се изпълни с нечия помощ, най-вероятно високопоставено лице, но въпреки това от вас ще се изискват доста усилия.
Три кръга: желанието със сигурност няма да се сбъдне. Каквото и да правите за реализирането му, усилията ви ще са напразни. Възможно е да сте си пожелали нещо, което по принцип е труд-неосъществимо.

Два кръга: трябва старателно да планирате и обмислите всичко, преди да рискувате да предприемете каквото и да било. Само в този случай можете да разчитате на успех. Ако започнете да действате прибързано, рискувате да изгубите дори това, което вече сте постигнали.

Един кръг: много малко вероятно е намисленото да се осъществи, по-добре се откажете.

Четири русалки

Това гадание може да се проведе, ако имате няколко поклонници и не знаете кого да предпочетете. За целта изберете четирима и вземете четири малки пръчици, като дадете на всяка от тях името на един от претендентите. Налейте в съд чиста речна или изворна вода и ги хвърлете вътре.

Попитайте мислено кого да изберете и след това наслуки вземете една от пръчиците. Което име е обозначено върху нея, него изберете.

С брезови и трепетликови клонки

С помощта на това гадание ще определите дали желанието ви ще се изпълни, но можете да го направите само в късна пролет или през лятото. Откъснете от гората две клонки – брезова и трепетликова. След това налейте в съд чиста изворна или дъждовна вода и пуснете клончетата в нея.

Намислете желанието си и извадете някое от клончетата със завързани очи. Брезовото означава, че намисленото обезателно ще се сбъдне; трепетликовото – че отговорът е отрицателен…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар