Ритуал за сбъдване на желания

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако и вие искате да превърнете своите желания в реалност, нищо не ви пречи да опитате този ритуал

желания

Ако и вие искате да превърнете своите желания в реалност, нищо не ви пречи да опитате този ритуал


Всеки човек има поне по няколко желания, за които си мечтае да станат реалност.

Този ритуал ще ви помогне да сбъднете най-съкровените си желания.
Напоследък из интернет пространството циркулира ритуал за сбъдване на желания, който мнозина определят за странен, но пък в същото време твърдят, че наистина действа.

Ако и вие искате да превърнете своите желания в реалност, нищо не ви пречи да опитате този ритуал.
Хората, пробвали този ритуал разкриват, че не е необходимо да правите някакви сложни заклинания или пък поредица от ритуали.

Единственото, което се иска да направите е да напишете своите желания на лист хартия, но трябва да изберете само няколко, които са най-важни за вас. Другото условие, което задължително трябва да спазите е написаното от вас да има форма на твърдение. Например: „Аз съм здрав човек. Ще ми се случат само хубави неща!”.

След като вече сте изпълнили първите две стъпки, сложете листа на масата и го затиснете с чаша вода. Сега потрийте доволно двете си ръце и усетете как енергията минава помежду им.

Разделете ръцете и ги поставете около чашата, без да я докосвате. Повторете своите желания няколко пъти на глас и с уверен тон. Не след дълго нещата, които сте си пожелали ще станат реалност, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар