Кое е по-важното – сексът, или сигурността?

промоции

никос вертис
С мъжа ми се разведохме – не бях изпитвала оргазъм с него. Сега иска отново да се съберем

Има нещо много специално и интимно, което искам да ви разкажа. С мъжа ми сме женени от повеиче от 15 години, но никога не съм изпитвала оргазъм с него. Това, разбира се, не ми е пречело да го обичам и да се чувствам привързана. В един момент нпредпочетох да не го правим повече – да не се измъчваме взаимно и да не оставям след това с онова гадно чувство на незадоволеност.
След като видях, че не върви бракът ни на никъде, се разведохме. През годините след развода съм имала 2-3 връзки, но несериозни. Но чак тогава открих какво е да изпиташ оргазъм. През последната година имах връзка, през която се виждахме с любовника ми почти всяка седмица (той е женен) и получавах голямо удоволствие от контакта си с него.
Много го харесвах и обичах и удоволствието ми от секса беше пълно. Но сега се разделихме по негова вина (много е ревнив или просто иска да ме разиграва-не зная) и много ми е кофти. Изпитвам нужда от секс, но ако реша да го заменя с друг(кандидати не липсват само за спорта) зная че няма да се получи и дори и нямам желание да си легна с когото и да било. Кажете ми какво да правя – направо ще се побъркам.
Ако той реши да се сдобрим и пак ме потърси няма да мога да изпитам същото удоволствие, както по-рано. Много ме нарани и ме боли от постъпките му, защото това не се случва за първи път. Искам да обичам и да ме обичат и тогава и удоволствието от секса е пълно. На всичко отгоре дъпругът ми иска да се съберем отново. И не знам какво да направя – той не ми дава особено удоволствие от секса, но за сметка на това знам, че ще ми даде разбиране, сигурност… кое е по-важното?

Милена Василева, Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар