Защо като съм толкова красива, не мога да открия любовта?

222222
Всички ме имат за лека жена само, защото изглеждам добре

Ежедневно от различни хора получавам комплименти от рода на „колко си красива“; „много си секси“; „приличаш на топмодел“ и т.н., когато вървя по улицата непознати мъже се обръщат след мен, а повечето от мъжете,които познавам ме свалят… и сега ще си помислите „На тази къде и е проблемът!?“… Проблемът ми, уважаеми е, че вече съм на 20 и отгоре години, а още никой мъж не ми е казвал „обичам те!“, а толкова ми се иска да го чуя… какви ли не мили думи съм чувала от различни мъже, колко ли звезди са ми сваляли, на така и не чух „обичам те!“, толкова ли не го заслужавам.
Аз не съм от онези леки жени, ако вече това сте си помислили – завършвам висшето си образование, работя в престижна фирма, всички които ме познават имат хубаво мнение за мен.
Досега съм имала двама мъже, с които съм била в по-сериозни отношения, но не мога да твърдя, че това са били връзки, просто по-сериозни отношения. Аз давах всичко от себе си, но за съжаление не се получи…
Първият беше твърде ревнив и се боеше да не загуби красивата си женичка, а и в секса с него не си допадахме.
Вторият не беше от моя град и разстоянието ни раздели /всъщност той е най-невероятния мъж, когото някога съм срещала, отнасяше се към мен с такова внимание, нежност и страст, никога няма да го забравя!/.
Естествено излизала съм и с други мъже /не са много/, но аз не търся само секс, а явно повечето мъже не взимат насериозно една добре изглеждаща жена и я използват само, като красива секс кукличка, без чувства, без обич..,а аз се изморих да търся обич, но сред множеството комплименти и жадни мъжки погледи вперени в тялото ми, обич не откривам…
Тодорка Николаева, Варна

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар