Обречена съм на забранени връзки

Не се гордея със себе си, но повярвайте, не съм лош човек

връзки

Не се гордея със себе си, но повярвайте, не съм лош човек


Имам чувството, че съм обречена цял живот на забранени връзки.

Като се обърна назад нито една от моите връзки не е била такава, за каквато съм мечтала, а е била от тези, в които задължително трябва да се крия като престъпник, защото е забранена.
Да излизаш с женен мъж всъщност никак не е лесно. Тези, които са го преживели вероятно ще ме разберат, защото те много добре знаят какво е да имаш някого до себе си, а всъщност да си сам.

Не можеш да се обадиш на мъжа, когото обичаш през нощта и да му кажеш, че ти липсва, не можеш да искаш да бъде до теб на празници и какво ли още не.
Тези забранени връзки рано или късно са обречени на провал, но не зная защо, откакто съм започнала с гаджетата, всичките ми връзки са такива.

Сега съм на 27 години и от пет години съм във връзка с поредния женен мъж. Не ме съдете, не аз ги търся под дърво и камък, а просто по едно или друго стечение на обстоятелствата се запознавам точно с такива мъже и нещата се развиват от само себе си.
Разбира се не се гордея със себе си, но ако трябва да сложа ръка на сърцето си, то съвсем откровено мога да кажа, че не съм лош човек.

Питам се обаче къде греша, че попадам все на такива връзки.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар