Това е абсолютна подигравка с мен

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Може проблемът ми да ви се стори незначителен, но аз се чувствам омерзена

подигравка

Може проблемът ми да ви се стори незначителен, но аз се чувствам омерзена


Това, което прави приятелят ми, е абсолютна подигравка с мен.

Чувствам се много наранена от тази подигравка и не зная как да реагирам, затова се обръщам за съвет към вас.

От близо половин година сме заедно с приятеля ми, а се чувствам толкова наранена и огорчена за това кратко време, сякаш сме били заедно цяла вечер. Начинът, по който постъпи той с мен е жива подигравка.

Отначало бяхме само добри познати, които се подкрепяха в добро и лошо. Всички около нас твърдяха, че трябва да станем двойка и в крайна сметка това наистина се случи. Една вечер, докато стояхме на пейката и се любувахме на звездното небе, той ме целуна. Аз също не останах безразлична и му отвърнах на целувката.

Така постепенно станахме гаджета. От известно време насам обаче той мени девойките в леглото си като носни кърпички. Не знам какво е вашето мнение, но аз приемам това като подигравка спрямо мен и възнамерявам в най-скоро време да сложа край на цялата тази история.

Чудя се толкова ли струваше голямата му любов към мен и думите „Обичам те”, които ми повтаряше поне по сто пъти на ден. Явно всичко това е било само един театър.
Може проблемът ми да ви се стори незначителен, но аз се чувствам омерзена.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар