5-те най-гадни начина да го зарежеш

Време е да му биеш шута? Виж кои са най-подлите начини да го направиш…

Винаги можеш да обърнеш другата страна на монетата и да се превърнеш в сърцеразбивачката, която е съсипала живота на бившия си.

1. По телефона
Класика в жанра! Стандартният начин да покажеш, че си гаднярка, е да му изпратиш sms-известие, че вече не сте за­едно! Този тип зарязване е известен от край време като един от най-подли­те в арсенала на лошите момичета. Така че ако си решила да бъдеш гадна – действай!

2. Пред приятелите му
Ако не си намерила най-удачния момент да сложиш край на отно­шенията с гаджето си, докато сте били насаме, едва ли е добро реше­ние да го направиш пред всичките ви приятели. Бъди сигурна, че за него едва ли ще има по-кофти ситуация от тази, особе­но ако е градил имидж на непоклатим плейбой и играч пред останалите. След като му биеш шута този образ ще рухне като пясъчна кула.

3. Чрез посредник
Искаш да си гру­ба? Този начин да разкараш половинка­та си е точно за теб. Всичко, което трябва да направиш, е да изпратиш послани­ето си до него по общ приятел, който да му извести, че с връзката ви е свър­шено. Така хем няма да ти се наложи да гледаш физиономия­та му на изоставено кутре, хем няма да слушаш опяванията му колко много те обича.

4. Пред олтара
Брутално! Да оставиш любимия си пред олтара води всички класации за най-гаден начин да скъсаш с него. Неслучайно този сцена­рий е виждан само по филмите и доста по-рядко в реалността. Малцина са тези, които биха имали смелост да постъпят тол­кова жестоко.

5. Да изчезнеш за 60 секун­ди
Обикновено това е ко­ронният номер на всички мъже… Кой казва обаче, че и жените не могат да го прилагат? Ако искаш да разбиеш сърцето му изчезни точно, когато е хлътнал до уши по теб смени си телефонния номер, спри да ходиш по обичайните заведения и места и не влизай в скайп и фейсбук. Това тотално ще го съсипе.

Как мъжете преживяват раздялата?

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар