Допуснах огромна грешка

Направих нещо, за което много съжалявам, но не мога да върна времето назад

грешка

Направих нещо, за което много съжалявам, но не мога да върна времето назад


Допуснах огромна грешка и сега се чувствам сякаш се намирам в задънена улица.

Направих нещо, за което много съжалявам, но не мога да върна времето назад.
Може би трябва да започна от там, че съм омъжена от 20 години. Имам стабилен брак, прекрасен съпруг и две превъзходни деца.

Не знам обаче как се стигна до там, че изневерих на съпруга си. Осъзнавам, че съм допуснала огромна грешка и голям грях спрямо него, защото той не го е заслужил с нищо. Най-лошото е, че ако ме попитате защо съм го направила, няма да мога да ви отговоря.
Просто се отдадох на момента, но сега съжалявам.

Не съм от жените, които правят подобни неща, за да разнообразят живота си. Не знам, може би исках да разбера какво е да вкусиш от забранения плод и затова стигнах до тази грешка.
Ако трябва да съм откровена докрай, харесвам човека, с когото изневерих на мъжа си, но само толкова. Не изпитвам някакво силно чувство към него, камо ли любов, просто ми е симпатичен.

Вероятно с това признание ще си навлека още повече ненавистта ви, но така стоят нещата. Имам нужда да го споделя с някого, защото на съпруга си в никакъв случай не мога да кажа за тази грешка. Не искам да го нараня, още по-малко да го изгубя.
Това е човекът, когото обичам и с когото искам да изживея до края дните си.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар